ELPOLLTV

Dij21092023

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’Arxiu Municipal de Llagostera ha ingressat més de 24.000 negatius fotogràfics (1.533 en vidre) procedents del fotògraf Ricard Solà, que durant 41 anys va fotografiar la gent de Llagostera i la vida institucional, social i cultural del poble. El fons “Fotos Solà – Can Llirinós” és un conjunt documental format per 24.343 negatius fotogràfics datats entre el 1949 i el 1990 que conté la totalitat de l’activitat professional de Ricard Solà: reportatges d’esdeveniments festius, institucionals i religiosos, imatges publicitàries, casaments, comunions, retrats, fotos de galeria...

Dimecres, 02 Gener 2013 00:00

El 'Gat de Schrödinger' arriba a Llagostera

Publicat per

 'El gat de Schrödinger', la novel·la de l’escriptor cassanenc Jordi Dausà ariba a Llagostera, concretament a la Llibreria Sureda. L’autor recupera en aquesta obra els personatges del seu anterior treball titulat ‘Manual de supervivència’, que li va valer el premi Montflorit l'any 2010. Publicat per Stonberg Editorial, ‘El gat de Schrödinger’ narra la història d'un comiat de solter compartit per tres joves sense cap afinitat que acaba convertint-se en una divertida aventura que barreja la comèdia sentimental, el retrat sociològic i la trama negra. 


Dimecres, 02 Gener 2013 00:00

Obres de reforç a la muralla

Publicat per

Un cop finalitzat l’estudi d’estabilitat i treballs de prospecció geotècnia per determinar les característiques del terreny de la base de la muralla i del mirador de la Plaça del Castell s’ha decidit procedir a realitzar una actuació d’estabilització, per resoldre els moviments i esquerdes que s’han produït a la muralla i al paviment del mirador. Segons ha informat l’Ajuntament per solucionar el problema s’ha començat per rebaixar el paviment de la zona del mirador per disminuir la càrrega com a fase prèvia a l’execució dels reforços previstos. 

Dilluns, 07 Gener 2013 09:31

Hidecu estrena pàgina web

Publicat per

L’empresa gironina Hidecu, especialitzada en tota mena de desembussos, neteja i buidatge de fosses amb seu a Llagostera, comença el 2013 amb l’estrena d’una nova pàgina web accessible des de hidecu.com i desembussosgirona.com. Hidecu disposa de diversos vehicles que incorporen les tecnologies més innovadores amb equips mixtes d’aspiració i impulsió monitoritzats per càmeres de TV. Així mateix s’estrena a les xarxes socials amb un perfil deTwitter on periòdicament donarà informació i consells. Hidecu està de guàrdia les 24 hores del dia els 365 dies de l’any al telèfon 972 249 295 i treballa tant per a particulars, com per a empreses i ajuntaments.

Pàgina 278 de 278