ELPOLLTV

Diu23062024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

Dilluns, 20 Maig 2024 09:51

El Correvarans de Llagostera 2024

Publicat per

Més d'un centenar de persones van assistir a la setena edició del Correvarans de la Festa Major de Llagostera el passat divendres.  La Cercavila-correbars amb xaranga organitzada per l'Associació Cultural Moixiganga, va donar el tret de sortida al Carril i va finalitzar al Modoni.

Un any més el Correvarans de Llagostera, ho va petar! 

Fèlix Llinàs Anaya i Íngrid Serra Mayol són el nou hereu i pubilla de Llagostera. Aquest vespre han agafat el relleu a Joan Ramírez i Eva Estragués.

Les votacions populars per escollir el nou hereu i la nova pubilla s’han fet en línia amb una participació rècord de 830 persones. Com a novetat l’acte ha tingut lloc diumenge en lloc del divendres com s’havia fet habitualment.

Diumenge, 19 Maig 2024 13:31

Els Diables de l’Onyar cremem Llagostera

Publicat per
Un any més els Diables de l’Onyar s’han ocupat del correfoc de la Festa Major de Llagostera amb un espectacular final a la Plaça Catalunya.

Un total de 209 infants i joves de 0 a 14 anys han participat en el 54è Concurs de dibuix infantil de Festa Major organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí.

En la categoria de 0 a 4 anys el primer premi ha estat per Paula Sabat Vidal, en la categoria de 5 a anys Laia Cliement Mayol, en la de 7 a 8 anys, Martí Brugué Masferrer, en la categoria de 9 a 11 anys, Victòria Triguero Enamorado i en la categoria de 12 a 14 anys el primer premi ha estat Alex Jiménez Marín.

En cada categoria s’han repartit 3 premis. Podeu consultar la resta de guanyadors aquí.

Tots els dibuixos han quedat exposats al local social de la Caixa.

Adrià Navarro ha guanyat la baixada de pilotes de ping-pong organitzada pel grup 'Escanyapolls' de l'Esplai El Papu Tisores. La baixada ha tingut lloc al carrer Consellers.
Isabel Font rep el reconeixement especial a la trajectòria per la seva col·laboració amb l'Associació Llagostera en Flor, en l'acte inaugural de la 33a Exposició de Flors i Plantes de Festa Major #fmllagostera2024
Divendres, 17 Maig 2024 21:05

Pregó nostàlgic del Grup de Dones (S)àvies

Publicat per
El Grup de Dones (S)àvies ha estat l’encarregat de la lectura del pregó de la Festa Major de Llagostera evocant i relacionant les Festes Majors dels anys 50 i 70 i amb l’època actual. El Grup de Dones (s)àvies és un espai distès de trobada per reunir la saviesa popular acumulada al llarg dels anys per les dones de Llagostera. En formen part una vintena de dones d’entre 65 i 92 anys i s’ha convertir en un veritable espai per compartir coneixements culinaris, remeiers, patrimonials, refranys, cançons o històries a l'entorn del nostre poble. Després del pregó s’han lliurat els premis del concurs de balcons i tots els carrers engalanats han rebut un obsequi per animar-los a celebrar el sopar de carrer. Els premis del concurs de Balcons han estat pels germans Ernest i Andreu Castelló Genoher i per a Laura Basolas Roc.

Durant el vespre d’ahir dijous 16 de maig, va tenir lloc el tradicional ball de la gent gran de la Festa Major de Llagostera. 

Enguany el ball anava a càrrec del conjunt Gran Premier, però per culpa d’uns incidents que van tenir, no van poder assistir. En lloc d’ells,  va actuar el conjunt Mil Notes. 

El grup Mil Notes, neix des de l’experiència, cantants i músics polifacètics amb una llarga trajectòria musical, passant per les millors orquestres de Catalunya. Els components que el formen són la Sandra Clapera com a cantant, en Jordi Moncayo com a cantant, en Jordi Puigdomènech com a piano-tenora-saxo alt i en Dani Huertas com a saxo tenor-guitarra. Conjunt que reparteix alegria, bona música i virtuositat per fer així d’una festa inoblidable.

Més d’un centenar de persones van assistir a l’espectacle on van repartir coca i cava per a tothom. 

Dijous, 16 Maig 2024 15:04

KLITO F.C guanya el Torneig Mixt de Futbol 7

Publicat per

Sota el programa de les activitats que tenen organitzades l’Espai Jove CLV, va tenir lloc durant la tarda d’ahir la final del Torneig Mixt de Futbol 7

El Torneig Mixt de Futbol 7 va consistir en partits que es van disputar durant dues tardes, dimecres 8 de maig i dimecres 15 de maig, on es va fer una lliga on tots els equips jugaven contra tots i els dos equips finalistes són els que jugaven la final. 

Aquesta iniciativa va néixer, ja que des de joventut van detectar que molts joves llagosterencs els hi feia especial il·lusió realitzar activitats d’aquest tipus. De la mateixa manera que era una bona forma per a promoure l’esport i el treball en equip, amb l’objectiu de gaudir d’una bona estona i donar la benvinguda a la Festa Major. 

44 van ser els participants que van configurar els 5 equips del torneig. Els participants eren joves d’entre 12 i 16 anys i tot i que el torneig era mixt, només hi van participar nois. Els equips, que cadascú portava la seva pròpia samarreta estampada des de Joventut, eren: Salvatics F.C, X pájaros, Hunters F.C, Los leones de Montepinar i Klito F.C. 

La normativa del torneig era diferent d’un partit de futbol 7. El joc aplicava unes targetes verdes que servien per premiar les conductes esportives i de joc net. L’equip amb més targetes verdes acumulava més punts, fet que podia provocar que l’equip es classifiqués tot i fer menys gols que algun altre. La Mariona Garcia de joventut explicava que –“de fet, hi va haver un empat entre Hunter F.C i X pajaros per passar a la final, ja que tenien el mateix nombre de partits guanyats i de targetes verdes. Desempat que es va solucionar amb el nombre de gols marcats.” 

Els dos conjunts que van disputar la final van ser Hunters F.C i Klito F.C. Va ser Klito F.C qui es va emportar la victòria, sent així el guanyador del Torneig Mixt Futbol 7, amb un resultat final de 6 a 3. 

Tots els participants van ser obsequiats amb una medalla i l’equip guanyador va rebre el premi d’una partida de paintball al Paintball Empordà, a Torrent. 

El passeig Pompeu Fabra número 17 acull des del passat 16 d’abril el Jutjat de Pau i el Registre Civil de Llagostera.

Ahir va tenir lloc la presentació del nou espai, on s’hi va fer un agraïment a Dolors Xirgu com a responsable durant molts anys del Registre Civil.