ELPOLLTV

Diu14072024

Back Estàs aquí:Inici Notices

Notícies

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració del Bell-Matí i la societat de Caçadors Sant Hubert han participat aquest dissabte al Let’s clean up Europe! Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment a l’entorn dels municipis.
Aquest cap de setmana ha tingut lloc la 13ª trobada de cotxes i motos clàssiques a Llagostera, organitzada per Llagostera Clàssics. Amb 166 cotxes inscrits ha assolit el seu rècord en participació. Marc Bayé, amb el seu ECTO-1 ha guanyat el premi "Oscar Guay".
Diumenge, 12 Maig 2024 22:56

Junts + guanya les eleccions a Llagostera

Publicat per

Junts + amb 1.250 vots ha estat la força més votada per l’electorat llagosterenc seguida del PSC, amb 628 vots, d’ERC amb 475 i Aliança per Catalunya amb 267 vots. A Llagostera la participació s’ha situat al 53,63%, 2,84 punts superior respecte les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 2021.

En aquestes eleccions un total de 6.341 llagosterencs estaven cridats a les urnes. La jornada electoral s'ha desenvolupat sense incidències a l'Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya.

Podeu consultar el detall del resultat final aquí

Els llagosrencs Pol Càceres, Irene Miquel i Sergi Pozo són els nous guanyadors del Concurs de mundial de llançament de rabassa organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí. La quinzena edició del concurs s’ha disputat aquest diumenge en el transcurs de la celebració del 42è Aplec de Panedes. El concurs té 3 categories, la infantil, la femenina i la masculina. A diferència de l’any passat el bon temps ha acompanyat durant tot el dia.

Alba Garcia Comas, germana bessona de la pubilla de l'any passat, és al nova publilla de Panedes.

A Llagostera la participació és del 43,92%, a les 18h. Aquesta xifra és 0,54 punts superior respecte les eleccions del 2021. Si no hi ha cap novetat a les 20h es tancarà el col·legi electoral i començarà l'escrutini de vots.
Diumenge, 12 Maig 2024 16:01

El Festival Espurnes brilla al Parc de l’Estació

Publicat per
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la setenea edició del Festival Espurnes. Han estat 8 hores de música consecutiva i un ambient immillorable alternant entre els dos escenaris instal·lats parc de l’Estació amb les actuacions de Travis Birds, Pedro Pastor, Sergi Carbonell, Sandra Monfort, Àlex Pérez i Agnès Algueró. Un cartell de luxe que consolida el Festival després de de diversos anys marcats per la pandèmia i la pluja que van obligar desdibuixar i fins i tot suspendre, algunes edicions.
A les 13 h han votat a Llagostera un total de 1.677 persones. Amb aquestes dades la participació s’ha situat al 26,44%, 5,79 punts superior a la registrada l'any 2021 a la mateixa hora. La jornada electoral s’està desenvolupant amb normalitat a Llagostera. En alguns moments s’han format cues per poder votar.
Diumenge, 12 Maig 2024 08:35

6.341 llagosterencs cridats avui a les urnes

Publicat per
Un total de 6.341 llagosterencs estan cridats avui a les urnes. El col·legi electoral es troba situat a les aules de l’Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya. El col·legi obrirà les portes a les 9 del matí fins a les 20h.

Una tempesta geomagnètica considerada servera pels experts ha permet divisar aquest divendres a la nit aurores boreals des de diversos punts de Catalunya, entre ells Llagostera. El fenomen s'ha de produir durant tot el cap de setmana i es preveu que la tempesta afecti tot el planeta. El llagosterenc, Marc Gassó, ha pogut captar aquest efecte lluminós habitual en països del nord d'Europa, des de Can Carbonell, entre Llagostera i Vidreres. Les prediccions indiquen que el fenomen es produirà durant tot el cap de setmana arreu del planeta.


La Festa Major de Llagostera s'acosta, i amb ella, un munt d'oportunitats per a capturar moments inoblidables. Per a assegurar-te que el teu mòbil estigui a punt per a l'acció, segueix aquests consells:

1. Espai d'emmagatzematge:

 • Allibera espai: Elimina fotos antigues, aplicacions que no facis servir o mou arxius a una targeta SD.
 • Targeta SD: Si necessites més espai, inverteix en una targeta SD per a ampliar l'emmagatzematge del teu telèfon.

2. Qualitat de les imatges:

 • Ajusta la configuració: Augmenta la resolució de la càmera i activa el mode HDR per a obtenir imatges més detallades i amb més colors.
 • Desactiva el flaix: Sempre que sigui possible, aprofita la llum natural per a aconseguir fotos més naturals i evitar ombres dures.

3. Captura l'ambient:

 •  Apps de càmera: Prova aplicacions com Open Camera o VSCO per a tenir més control sobre la configuració de la càmera i aconseguir efectes creatius.
  • Open Camera: Aquesta app gratuïta ofereix una gran varietat de funcions i controls manuals, com la velocitat d'obturació, l’ISO i el balanç de blancs.
  •   PicsArt:   Aquesta app et permet editar les teves fotos amb una gran varietat d'eines, filtres i efectes. També pots crear collages i afegir text a les teves imatges.  

4. Comparteix els teus records:

 • Xarxes socials: Puja les teves fotos i vídeos a les xarxes socials amb els hashtags #FestaMajorLlagostera i #Llagostera per a compartir-los amb el món.
 • Impressió: Selecciona les teves fotos preferides i imprimeix-les per a tenir un record físic de la festa.
 • Correu electrònic: La millor manera d'enviar directament les fotografies sense alterar la seva qualitat.

Amb aquests consells, el teu mòbil estarà a punt per a convertir-se en el teu millor aliat durant la Festa Major de Llagostera. Aprofita al màxim les seves capacitats per a immortalitzar els moments més divertits, emotius i inoblidables d'aquesta festivitat tan especial.