ELPOLLTV

Dij28032024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop

Horòscop

Divendres, 10 Juny 2022 08:06

Festa sorpresa de caputxetes vermelles

Publicat per
La Caputxeta vermella va agafar el cistell i va emprendre el camí cap a casa l’àvia, pel mig del bosc, entre Llagostera i Cassà de la Selva, per fer una festa sorpresa unes amigues. En aquesta ocasió el llop no s’ha atrevit a treure el nas. Per molts anys
Un any més, les “nenes de la carretera” s’han reunit per celebrar la trobada anual, que enguany ha coincidit amb el centenari de la “nena” Amèlia Calvet. Des de fa 25 anys, aquest grup de dones, que han nascut, jugat o que en algun moment han viscut a la carretera que creua Llagostera, es reuneixen per fer un àpat i rememorar vells temps, on no hi falten els records i les anècdotes viscudes durant tants anys. La trobada va tenir lloc el passat 20 de juliol al Restaurant la Taverna de Can Pou de Llagostera.
Dijous, 27 Juny 2019 07:28

Excursió del Club Petanca Llagostera a Barcelona

Publicat per
El Club Petanca Llagostera va visitar el passat 21 de juny la ciutat de Barcelona. Una trentena de membres de l’entitat van desplaçar-se fins a la capital catalana per passar el dia i visitar el Museu Marítim.
Dilluns, 25 Febrer 2019 08:07

Alfonsa Cortés i Fina Rodríguez es jubilen

Publicat per
Alfonsa Cortés i Fina Rodríguez, treballadores de la Residència Josep Baulida de Llagostera s’han jubilat.

L’alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria, acompanyat de la Directora del Centre, Nuri Durà i de les regidores Pilar Aliu i Anna Hereu, les ha rebut a la Sala de Plens de l’Ajuntament per agrair la seva dedicació i obsequiar-les amb un rellotge.

Dimecres, 19 Desembre 2018 07:15

Dinar de Nadal del Club Petanca Llagostera

Publicat per
El Club Petanca Llagostera ha celebrat el dinar de Nadal amb una trobada a Caldes de Malavella on hi han assistit un total de 42 persones.
Fina Molina, Paquita Vendrell i Segunda Culebradas, totes elles treballadores de la Residència Josep Baulida de Llagostera, s’han jubilat aquest 2018. Per aquest motiu, l’alcalde Fermí Santamaria i la regidora Pilar Aliu, en nom de l'Ajuntament, els hi han fet un obsequi en agraïment als seus serveis i anys de dedicació.

Paquita Vendrell ha treballat a la residència des de l’any 1987, Fina Molina des del 1994, i Segunda Culebradas des de l’any 1992, tot i que anteriorment ja havia treballat a l’Ajuntament de Llagostera. L’acte ha tingut lloc a la Sala de Plens aquest

Dissabte, 10 Novembre 2018 13:19

Celebració molt animada dels nascuts l’any 1941

Publicat per
Els llagosterencs nascuts l’any 1941 van celebrar els seus 77 anys amb molta gresca i animació, a l'hotel balneari Vichy Catalan de Caldes de Malavella. La trobada va tenir lloc el passat 28 d’octubre.
Dimecres, 24 Octubre 2018 12:08

Celebració de 65 anys

Publicat per

El diumenge 21 d'octubre els llagosterencs nascuts l'any 1953 van celebrar el seu 65è aniversari a l'Hotel S'Agaró amb una bona trobada, un dinar i ball. 

Per molts anys!
Dimecres, 15 Agost 2018 10:21

Llagosterencs al Pirineu francès

Publicat per
Una cinquantena de llagosterencs han fet una sortida al Pirineu francès. El grup va marxar dissabte passat i tenen previst tornar avui.
Dimecres, 23 Maig 2018 17:52

“Mans a la massa” amb Carmen Arbusé

Publicat per

La llagosterenca Carmen Arbusé ha participat al projecte “Mans a la massa”, un concurs de cuina amb participants sords organitzat per DOMAD, el departament audiovisual de la Federació de Persones Sordes de Catalunya.

Al concurs hi ha participat 4 persones entre les que hi ha la Carmen de Llagostera i participants de Barcelona, Arenys de Mar i Esclanyà.

L’objectiu del concurs era donar protagonisme a les persones sordes amb un programa televisiu amè lluitant per la seva integració a la societat.

Podeu veure la participació de la Carme aquí: