ELPOLLTV

Dil06052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda

Agenda

Divendres, 19 Desembre 2014 00:00

XVI Mobiat

Publicat per
Aquest diumenge 21 de desembre tindrà lloc la setzena edició del Mobiat que consisteix en portar fins al Puig de Cadiretes un pessebre. La sortida tindrà lloc a les 7 del matí pels que vulguin anar-hi caminant i a les 8 per la resta de participants. Els beneficis de l’esmorzar i la subhasta que es farà aniran destinats a parts iguals a La Marató de TV3 i a la fundació “Lluito per tu” de l’Alex Reina Paradeda de Llagostera. La sortida es farà des del pavelló.
Dijous, 18 Desembre 2014 17:47

Jornada de portes obertes a l’Escola Lacustària

Publicat per

El diumenge 21 de desembre l’Escola Lacustària oferirà una jornada de portes obertes. A partir de les 9.30 h. hi haurà xocolatada, la gran quina i servei de bar. De les 10.30 a les 11.30 h. es podran visitar les aules, i a les 12 h. es podrà gaudir del concert nadalenc a càrrec de l‘Escola de Música. Al final del matí es rifarà una panera (pro-viatge fi de curs de 6è).


Dijous, 18 Desembre 2014 17:44

Concert de Nadal

Publicat per

El dissabte 20 de desembre a les 19h es durà a terme al Teatre del Casino Llagosterenc el Concert de Nadal a càrrec de l’Escola de Música Llagostera. L’acte és gratuït.


Dijous, 18 Desembre 2014 17:27

Inauguració Espai Jove

Publicat per

El proper 20 de desembre s’inaugura l’Espai Ca la Viudi a la Plaça de la Llibertat, nº 1. De 16h a 20h hi haurà pica-pica i música.

Per més informació podeu consultar el Facebook de Ca La Viudi.


 

 

 

El dissabte 20 de desembre a les 19h s’inaugura al Local Social ‘La Caixa’ l’exposició “República, guerra, exili” d’Agustí Centelles.
Amb la voluntat d’apropar la fotografia i de posar en valor el patrimoni del nostre país, aquesta exposició constitueix un testimoni ineludible d’un dels episodis que han marcat la memòria històrica i visual d’Espanya fins als nostres dies: el de la Guerra Civil espanyola.
L’exposició estarà oberta fins el 25 de gener els dissabtes, diumenges i festius de 11h a 14h i de 17h a 20h.


Dimecres, 17 Desembre 2014 18:35

Taller de decoracions nadalenques

Publicat per

L’Escola Municipal d’Art Pere Mayol ha organitzat pel dissabte 20 de desembre un taller on els infants podran fer garlandes i fanalets nadalencs. Els nens hauran d’anar acompanyats d’un adult i cal fer inscripció prèvia a través de www.llagostera.cat.

El taller començarà a les 11h i acabarà pels volts de la una.

El taller està indicat per nens d’entre 3 i 11 anys i té un preu de 5€


Aquest divendres 19 de desembre a les 20 h tindrà lloc a la Sala de Plens de l‘Ajuntament la presentació del segon llibre de les conferències de l‘Arxiu, titulat Homes i terres. L‘ordenació del paisatge agrari de Llagostera, segles XIII - XX i coordinat per Marta Albà i Elvis Mallorquí.
En aquesta publicació hi trobareu documents sobre Llagostera, els valors del paisatge, l‘arqueologia dels masos medievals, els masos i el paisatge de Panedes, el mercat de la terra a Llagostera els segles XIV - XVII, el plànol de l‘agrimensor Agustí Bragat del 1879 i l‘experiència d‘entrevistar propietaris i masovers.
La presentació anirà a càrrec de Rosa Congost, catedràtica d‘història econòmica de la Universitat de Girona.


Dimarts, 16 Desembre 2014 14:50

Xerrada: Consells de Seguretat per la Gent Gran

Publicat per

El dijous 18 de desembre es durà a terme a la Llar de Pensionistes de Llagostera una xerrada a càrrec dels Mossos d’Esquadra sobre seguretat per a la gent gran. Es tracta d’un acte obert a tothom que començarà a les 16h. Al acabar hi haurà coca i cava pels assistents.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.


Dissabte, 13 Desembre 2014 13:54

Nova edició de l’hora del conte

Publicat per

El proper dimarts 16 de desembre a les 17:30h tindrà lloc a la sala polivalent de la Biblioteca Julià Cutiller una nova edició de l’hora del conte on s’explicarà “L’estel de Nadal” a càrrec de Pepa Contes.


Divendres, 12 Desembre 2014 20:43

Euromural i quina pro Marató

Publicat per

El proper diumenge 14 de desembre s’han organitzat diverses activitats en favor de La Marató de TV3 que enguany està dedicada a les malalties del cor.
Durant la Fira de Nadal es farà un €uromural al davant de la Llibreria Sureda i a les 20.15h una quina al Bar El Passeig.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació.