ELPOLLTV

Diu14072024

Back Estàs aquí:Inici Meteorologia

Meteorologia

Divendres, 24 Juny 2016 09:19

Primer cap de setmana d’estiu

Publicat per

Primer cap de setmana d’estiu amb domini del Sol i temperatures agradables. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 17 Juny 2016 10:10

Arriba l'estiu!

Publicat per

La nit de dilluns a dimarts ja arriba l’estiu, però abans el dissabte tindrem pluges generalitzades i temperatures fresques, diumenge  tindrem sol i temperatures en augment. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 10 Juny 2016 11:24

Arriba un petit canvi de temps

Publicat per

Petit canvi de temps a la vista. Tindrem un cap de setmana de núvols i temperatures més suaus. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 03 Juny 2016 10:50

Una primavera molt tradicional

Publicat per

Continua la primavera més tradicional i tindrem un cap de setmana amb temps inestable i pluges a les tardes, tot i que les temperatures seran més altes. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. ">

Divendres, 27 Maig 2016 10:41

Torna la inestabilitat

Publicat per

Tindrem un cap de setmana força inestable, amb sol i núvols el dissabte i ja algunes pluges el diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 20 Maig 2016 11:08

Sol i núvols

Publicat per

Tindrem un dissabte assolellat i un diumenge ennuvolat, amb temperatures agradables i potser algunes pluges diumenge a darrera hora. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 13 Maig 2016 11:25

Cap de setmana amb molta variabilitat

Publicat per

Tindrem pluges febles el divendres a partir de migdia i dissabte durant tot el dia. Diumenge tornaria el Sol i no hauria de ploure, excepte sobre les Guilleries i el Montseny, on sí podrà ploure. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 06 Maig 2016 12:12

Tornen les plujes

Publicat per

Cap de setmana de núvols i pluja i temperatures més fresques que dies enrere. El dilluns tindrem un trànsit de Mercuri i el podrem veure passar per davant del Sol. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 29 abril 2016 12:13

Cap de setmana amb sol pluja i núvols

Publicat per

Tindrem molts núvols el divendres i el dissabte, i pluges la nit de dissabte a diumenge, però el diumenge serà un dia serè i podrem gaudir del Sol.Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

Divendres, 22 abril 2016 13:55

Cap de setmana molt variable

Publicat per

Tindrem pluges especialment  el dissabte a primera hora i durant la tarda i ja la nit de dissabte a diumenge. Podeu enviar les vostres fotografies o suggeriments a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.