ELPOLLTV

Dij13062024

aufuce

Back Estàs aquí:Inici Defuncions

Defuncions

Divendres, 10 Desembre 2021 09:28

Ha mort Juan Malagón Granados

Publicat per
Ha mort Juan Malagón Granados de 80 anys, casat amb Isabel Hidalgo Serrano. La cerimònia religiosa serà el dia 12 de desembre a les 9.30 del matí a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Diumenge, 05 Desembre 2021 20:47

Ha mort Montserrat Soler Barceló

Publicat per
Ha mort Montserrat Soler Barceló de 97 anys, vídua de Josep Maria Coris Martinell. La cerimònia religiosa serà el dia 7 de desembre a les 4 de la tarda a la Parròquia de Llagostera.
Dimecres, 01 Desembre 2021 11:53

Ha mort Mariano Pla Xirgu

Publicat per
Ha mort Mariano Pla Xirgu, de 79 anys. La cerimònia religiosa serà el dia 2 de desembre a les 10 del matí a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Diumenge, 28 Novembre 2021 10:28

Ha mort Pedro Aguilera Moreno

Publicat per
Ha mort Pedro Aguilera Moreno de 70 anys, casat amb Pilar Romero Marqués. La cerimònia religiosa serà el dia 29 de novembre a les 4 de la tarda a la Parròquia de Llagostera.

L’Ajuntament de Llagostera s’uneix al dol dels familiars i amics de Josep Mayol Collell. Pintor, fill de pintor i pare de pintores. Nascut a Llagostera l’any 1934, en Josep era un home educat, amable, generós i la seva ha estat una pèrdua profundament sentida per a molta gent de Llagostera i també per a molta gent del Prat de Llobregat. Població on va anar a viure i on l’any 1976 i on va fundar i dirigir durant 25 anys una escola de dibuix inspirada en la que Rafel Mas havia creat a Llagostera i en l’estela de la qual el pare d’en Josep, Pere Mayol, va exercir molts any la docència.

En Josep va heretar del seu pare l’amor per l’art i el va transmetre a les seves filles Montse i Rosa. Destacat paisatgista, partidari d’un estil minuciós, treballat, fonamentat en el dibuix i el realisme, va exposar els seus olis, carbons o aquarel·les en diverses ciutats amb més de cent exposicions individuals.

L’alcalde del Prat Lluís Mijoler ha lamentat la seva mort, destacant la seva contribució a l’impuls de l’educació, la cultura i les arts a la seva població. Al Prat, se li va concedir l’any 2010 el Premi Ciutat del Prat i va ser reconegut com a fill adoptiu l’any 2017.

També a Llagostera, l’any 2015, se’l va homenatjar amb una exposició i actes de reconeixement a partir de la iniciativa que va impulsar el Consistori llagosterenc i l’Escola d’Art que porta el nom del seu pare Pere Mayol. Ahir el vam acomiadar, als 87 anys, en una cerimònia al Tanatori de Llagostera. Descansa pau Josep. El teu record i les teves pintures seguiran entre nosaltres.

Ajuntament de Llagostera

Dijous, 25 Novembre 2021 20:29

Ha mort Josep Mayol Collell

Publicat per
Ha mort Josep Mayol Collell de 87 anys, casat amb Rosa Mas Pugès. La cerimònia religiosa serà el dia 26 de novembre a les 4 de la tarda a la Sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera.
Dimarts, 23 Novembre 2021 10:35

Ha mort Ferran Pérez Gumbau

Publicat per

Ha mort Ferran Pérez Gumbau de 68 anys, casat amb Teresa Rosa Testart. Exèquies, demà dimecres 24 de novembre a 2/4 d'1 del migdia, al tanatori Mémora de Girona.

Dissabte, 06 Novembre 2021 05:57

A reveure, Les

Publicat per
Se n’ha anat un referent.

Amb el traspàs de l’amic Josep Solés Pujol, EPD, se’ns en va un autèntic referent tant personal com polític. En Josep era una persona apassionada, entregada, amant de la seva família, treballadora incansable, lleial, noble, directa, amic dels seus amics i respectuós amb els que no coincidien amb el seu pensament.

Una persona única i irrepetible, patriota de pedra picada, l’amic que no falla mai…

A aquells que vam tenir la sort de conèixe’l i tractar-lo, ens deixa un buit impossible d’omplir. Va portar la direcció local de Convergència a Llagostera durant bona part dels anys 80 i 90 del segle passat amb encert, determinació, criteri i saviesa.

En Josep Solés representava el millor de l’ADN convergent: el poble i el país per damunt de tot, sempre per damunt d’interessos i prioritats de partit.

En Les tenia l’autoritat moral de qui porta anys demostrant-ho tot i no demanant mai res per a ell. Era una persona molt activa, infatigable, molt analítica, crítica amb allò que no li agradava i amb el criteri d’aquell que sap el que és aixecar la persiana cada matí.

En aquests moments de dolor pel seu traspàs, només convé donar el condol més afectuós i càlid a la seva esposa estimada, i a tota la família, tot desitjant un repòs ben merescut.

Persones com en Josep Solés, des de la discreció sempre, són les que han contribuït a donar el millor sentit a la política: servei desinteressat i generós a la gent.

Sempre amb Llagostera i Catalunya al cor.

Descansa en pau, estimat Josep, som molts els qui no t’oblidarem. Joan Bagué i Roura

President de Convergència al Gironès 2000-2012

Divendres, 05 Novembre 2021 21:14

En record de Josep Solés Pujol

Publicat per
En Josep Solés Pujol, en Les, com tothom el coneixia, ens ha deixat als 88 anys. Vinculat sempre a la vida social i política del municipi era un dels socis més antics del Casino Llagosterenc. Discret, amable i amb ganes de conversa, sempre estava disposat a debatre per millorar els diversos aspectes del poble. Durant molts anys va ser un dels pilars de Convergència Democràtica de Catalunya a Llagostera. Va formar part de moltes llistes electorals a les eleccions municipals de la formació convergent, tot i que mai va voler ocupar posicions de sortida que l’haurien portat a ser regidor.

Carnisser, ex futbolista de la U.E Llagostera i amic dels seus amics, estava casat amb Carme Franch Xargay i deixa quatre filles. La cerimònia religiosa serà aquest dissabte 6 de novembre, a les 4 de la tarda a la Parròquia Llagostera.

Divendres, 05 Novembre 2021 15:19

Ha mort Josep Solés Pujol

Publicat per

Ha mort Josep Solés Pujol de 88 anys, casat amb Carme Franch Xargay. La cerimònia religiosa serà el dia 6 de novembre a les 4 de la tarda a la Parròquia Llagostera.