ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Dimarts, 02 Gener 2018 19:57

Traspàs de la Farmàcia Berta Simon

Publicat per
Estimats companys i companyes del poble,

Després d’onze anys de dedicar temps i suor en aquest projecte personal anomenat farmàcia, he decidit que havia arribat el moment de deixar-la enrere en el passat i començar alguns altres projectes que també volen el seu temps i dedicació. Així doncs, traspasso la farmàcia; però tranquils, que no us podria deixar en millors mans. La petita comunitat que la farmàcia m’ha ajudat a crear al llarg de tots aquests anys no deixa que és una segona família per a mi, i evidentment no deixaria la meva família en mans d’algú que sabés que no se’n podria fer càrrec. Per tant, us escric per acomiadar-me de vosaltres i agrair-vos tot el que heu fet per mi i per la farmàcia al llarg de tots aquests anys.

Moltes gràcies de tot cor.


Dilluns, 28 Agost 2017 07:54

Nova papereria a Llagostera

Publicat per
Situat al número 12 del carrer República, aquest cap de setmana, ha quedat inaugurada la nova papereria de Llagostera, especialitzada en material escolar i d'oficina, fotocopies, regals i tota mena de manualitats.
Dimarts, 04 Juliol 2017 08:15

El Racó de Llagostera inicia una nova etapa

Publicat per
El Racó de Llagostera inicia una nova etapa amb una nova direcció a càrrec d’Eva Pulido i Andrés Yañez. El local, situat al número 1 – 3 del carrer constància es re invita oferint tota mena de tapes fredes i calentes. Durant el dia, amb cada consumició els clients tindran una tapa gratis i pels matins xurros o coca per acompanyar el cafè o el suc. La inauguració tindrà lloc aquest diumenge 9 de juliol a parir de les 19 h amb l’actuació de Jordi Belza. Hi esteu tots convidats!
Divendres, 26 Maig 2017 20:17

Casal d'estiu de Pauher School

Publicat per

Com cada any per aquestes dates Pauher School presenta el seu Casal d'Estiu. Aquest any l’eix conductor són els dibuixos animats.
L’objectiu d’enguany és oferir un casal dinàmic i ple d'activitats pensades perquè els nens puguin gaudir de l’anglès d'una manera fàcil i divertida a on participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma.
El Casal comença el 26 de juny i acaba el 18 d’agost. En aquest ventall de dates es poden escollir les setmanes, o fer tot el curs sencer, matí o tarda. Les inscripcions ja estan obertes.

Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació o a http://www.pauherschool.cat/


Divendres, 26 Maig 2017 08:08

Engrunes, nova cafeteria a Llagostera

Publicat per
Aquest divendres 26 de maig a les 19 h hi ha prevista la inauguració de la nova cafeteria Engrunes, situada al número 4 de la Plaça Catalunya. Regentada per la llagosterenca Ana Mérida, el nou local oferirà una àmplia selecció de brioixeria, pans i entrepans i pretén esdevenir un lloc acollidor i punt de trobada d’amics. El nou establiment disposarà de zana interior i exterior amb terrassa a la Plaça. L’horari d’estiu serà de 7 a 13:30 i de 16:30 a 21h.
Dijous, 04 Maig 2017 14:57

I Cook: Nova rostisseria a Llagostera

Publicat per

I Cook. Així es diu la nova rostisseria de Llagostera que, aquest divendres 4 de maig, obrirà les portes de la mà de la llagosterenca Isa Fernàndez. La inauguració, oberta a tothom, està prevista per aquest divendres de 18 a 20 h al local situat al carrer Ganix, número 46. A I Cook hi trobareu una àmplia selecció de plats per a emportar, amanides, menús, pollastres a l’ast així com xurros, porres i xocolata i fins i tot un servei de càtering i repartiment a domicili. Per a comandes podeu trucar al 972 83 06 67 i seguir l’actualitat des de la pàgina de Facebook.


Dimarts, 28 Març 2017 18:48

Peixos Albert tanca les portes

Publicat per
Després de quasi 16 anys al servei dels seus clients, Peixos Albert tanca les portes a partir del proper mes d'Abril. Des de Peixos Albert es vol donar les gràcies a tots els clients i amics per la seva fidelitat i confiança durant tots aquests anys.
Divendres, 10 Març 2017 09:56

Setmana de descomptes a Carns Codina

Publicat per

Del 13 al 18 de Març és la setmana dels descomptes a Carns Codina (Pl. Catalunya, 13).
Durant tota la setmana donaran vals descomptes del 5% i del 10% amb la vostra compra. Aprofiteu-los!
Per qualsevol dubte o aclariment podeu trucar al 972830191


Babel Llagostera, fidel a la seva filosofia d’ensenyar i preparar als alumnes per interactuar i comunicar-se efectivament en anglès en el seu dia a dia fent un ús pràctic i real de l’idioma en totes les seves destreses, s’ha convertit en centre oficial reconegut Trinity i ofereix/prepara als seus alumnes pels exàmens oficials de tots els nivells del Marc Comú Europeu de Referència (des de l’A2 al C2).


Trinity ofereix a nivell mundial certificacions reconegudes internacionalment que inclouen l’idioma, música, comunicació i arts escèniques, tot i que a Espanya és bastant més reconegut pels seus exàmens pràctics d’anglès, que porta oferint des de 1938.
Entre aquests exàmens d’anglès, Trinity ofereix tres tipus d’exàmens calibrats amb els diferents nivells del MCER (Marc Comú Europeu de Referència A2 a C2). Els exàmens d’habilitats integrades ISE avaluen les quatre habilitats (parlar, escoltar, llegir i escriure), els exàmens orals GESE i l’examen oral per el món laboral SEW.
• ISE Integrated Skills in English MCER: A2 a C2
www.trinitycollege.com/ISE
• GESE Graded Exams in Spoken English MCER: A1 a C2 (& pre-A1)
• www.trinitycollege.com/GESE
• SEW Spoken English for Work MCER: B1 a C1
www.trinitycollege.com/SEW

Els exàmens Trinity estan acreditats per les autoritats educatives britàniques (OFQUAL), reconeguts a nivell nacional i internacional per universitats, empreses i institucions. Trinity és també membre en ple dret d’ALTE, l’associació d’examinadors europeus, associació que ha concedit als exàmens ISE i GESE la qualificació de “Q Mark”.
A Espanya, els certificats ISE són acceptats per CRUE (Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles ) i ACLES (Associació de Centres de Llengües en l’Ensenyament Superior) per acreditar el nivell de coneixement de la llengua anglesa segons el Marc Comú Europeu de Referència (MCER) requerit per estudis universitaris de grau, màster, postgrau, doctorat i també per finalitat d’Erasmus+.
Podeu consultar l’acreditació dels nivells d’anglès a aquest enllaç
Els examen Trinity són vàlids indefinidament.


En què es diferencien els exàmens de Trinity i Cambridge?
Principalment en la seva filosofia de treball i el format dels exàmens.
Trinity centra els seus exàmens en la comunicació i la capacitat de l’alumne en interactuar en el seu dia a dia mentre que Cambridge té un enfocament més acadèmic i es centra més en la gramàtica i l’ús del vocabulari.
Ambdós exàmens no caduquen, si bé algunes institucions o empreses requeriran presentar un títol expedit per exemple dintre dels dos darrers anys però aquesta condició és una qüestió interna.
Ambdós exàmens tenen un reconeixement internacional i estan inclosos en el Marc Comú de Referència Europea (CEFR).


Perquè Babel Llagostera ha decidit treballar amb Trinity?
Bàsicament perquè el mètode d’examinació s’adapta a la nostra filosofia d’ensenyament; la de preparar als alumnes a interactuar i comunicar-se efectivament en anglès integrant totes les destreses en un conjunt, treballant la practicitat de l’idioma en situacions reals del dia a dia i, any rere any i ja des d’ un bon principi, s’està treballant per aquesta finalitat.


Diumenge, 15 Gener 2017 21:01

Serpi inaugura nou local a Llagostera

Publicat per
Aquest cap de de setmana ha quedat oficialment inaugurat el nou local de Serpi a Llagostera, dedicat als serveis gràfics professionals.