ELPOLLTV

Dij18042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç

Comerç

Diumenge, 09 Octubre 2016 08:43

Noni's backstage aixeca la persiana

Publicat per

Després de prop de 40 anys tancada, l’antiga Joieria Rodríguez de Llagostera ha aixecat de nou la persiana. Sota el nom de Noni’s backstage, reconvertida en botiga i museu de joies i rellotges vintage, l’establiment manté l’encant de l’aparador de vidre i fusta i el taller de reparació de l’època evocant records amb tota mena de detalls personals que conviden a fer un passeig en el temps. Situada al número 22 del carrer Consellers, aquest dissabte s’ha fet la inauguració amb la presència de nombrosos assistents entre amics, familiars i curiosos que han volgut acompanyar a la Sònia Rodríguez, néta del fundador de la Joieria Rodríguez, en aquesta nova etapa de la botiga on també hi haurà col.leccions actuals de dissenyadors catalans emergents i articles outlet. Per a més informació podeu visitar el web www.nonisbackstage.com


L’antiga Joieria Rodríguez ubicada al número 22 del carrer Consellers de Llagostera, obre de nou les seves portes reconvertida en Noni’s, la primera botiga - museu vintage de joies i rellotges de les comarques gironines. La inauguració tindrà lloc aquest dissabte 8 d’octubre a les 17:30 h. Podeu confirmar la vostra assistència des del Facebook.


Dimecres, 07 Setembre 2016 12:13

Inscripcions obertes a Pauher School

Publicat per

Comença un nou curs escolar que dóna pas a una nova oportunitat de posar-te a punt amb els idiomes . A Pauher School ofereixen diferents opcions d’anglès, francès i italià d’acord als teus interessos i disponibilitat i en grups diferenciats d’adults, joves o nens.
Pauher School ofereix:
- Àmplia experiència de més 25 anys.
- Ensenyament presencial i personalitzat amb classes dinàmiques centrades en la pràctica i en el desenvolupament de les quatre competències lingüístiques.
- Programa d’estiu que inclou casals, intensius, colònies i estades a l’estranger.
- Cursos específics de preparació d’exàmens oficials.
Per a més informació i matriculacions podeu visitar l’escola al Carrer Constància,1 - Baixos de Llagostera, o per correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o per telèfon al 972 80 51 63.


Divendres, 02 Setembre 2016 07:52

Nou centre d'estudis a Llagostera

Publicat per

Aquest dijous, 1 de setembre, ha obert les portes el Centre d’Estudis l’Aula, situat al número 59 del Passeig Pompeu Fabra de Llagostera. Amb professors titulats, el centre ofereix classes de repàs i reforç, preparació d’exàmens, tècniques d’estudi i orientació pedagògica en diverses disciplines com ara matemàtiques, física, química, tecno, català, castellà i anglès. Per a més informació podeu consultar el web www.laulallagostera.com


La 4a edició de L’Akademia Girona, obre les seves portes el proper mes de setembre a Girona.

L’Akademia és un programa educatiu gratuït dirigit als joves d’entre 16 i 22 anys que vulguin obtenir eines i habilitats necessàries per afrontar la vida diària.

Les classes s’impartiran al Centre Cívic Sant Narcís (Pl. De l’Assumpció, 27 de Girona) els dimecres de 17h a 20h.

La durada del curs és de 9 mesos amb 100 hores de classes presencials on es treballaran l’autoconeixement, el desenvolupament personal, el lideratge en valors, els propòsits vitals i la vocació professional.

Per a més informació podeu consultar el web http://www.laakademia.org/


Dimecres, 13 Juliol 2016 12:41

Entrades a 18€ pel Festival'Era!!

Publicat per

Els organitzadors de Festival’Era volen premiar als llagosterencs i llagosterenques amb unes entrades a preu molt especial. Per només 18€ podeu trobar entrades a l’Enrenou i al Bar Modoni.

I tu, a què esperes?? Corre a buscar la teva entrada per gaudir de la millor música electrònica del moment!


Dissabte, 25 Juny 2016 11:48

Aloha! Nova botiga outlet a Llagostera

Publicat per

Aloha!, la botiga de roba de marques outlet, situada fins ara al número 43 de l'Avinguda Gironè s,s’ha traslladat a la Plaça Catalunya, al local de la cantonada del carrer Consellers i Dr Fleming. El nou Aloha! Té previst obrir avui les portes ampliant considerablement els metres de botiga i exposició de marques a preus molt interessants com Emporio Armani, Armani Jeans, Calvin Klein, Geographical Norway, Tommy Hilfiger, Fornarina, Ralph Lauren, Guess i Met, entre d'altres. L'horari de la botiga és de dilluns a dissabte de 10 a 13:00 h i de 17:30 a 20:30 h.

Podeu seguir les novetats de la botiga des de la seva pàgina de Facebook.


Dimecres, 15 Juny 2016 19:19

Dkekos arriba a Llagostera

Publicat per

Els divertits dibuixos de la popular marca catalana Dkekos® arriben a Llagostera. En Keko i la Keka són dos ciutadans del món, amics de la pau i la llibertat. Els agrada compartir i crear il•lusions, imaginar, divertir-se i implicar-se en tot el fan. Han vingut de kekolandia per formar part de la teva vida. Tria el model que més s’adapti a la teva personalitat i deixa volar la imaginació. Tots portem un Kek@ a dins! Descobreix quin és el teu! Visita ara www.dkekos.cat o envia un Wattsapp al 667732409 i fes la teva comanda i estalvia’t el transport.


Dimecres, 25 Maig 2016 10:21

Casal d'estiu de Pauher School

Publicat per

Com cada any per aquestes dates Pauher School presenta el seu Casal d'Estiu 2016. Aquest any l’eix conductor són els Herois i Heroïnes i les setmanes estan centrades en herois i heroïnes del còmic i cinema.

L’objectiu d’enguany és oferir un casal dinàmic i ple d'activitats pensades perquè els nens puguin gaudir de l’anglès d'una manera fàcil i divertida a on participin activament i així potenciar l'ús de l'idioma.
El Casal comença el 27 de juny i acaba el 18 d’agost. En aquest ventall de dates es poden escollir les setmanes, o fer tot el curs sencer, matí o tarda. Les inscripcions ja estan obertes.
Per més informació podeu consultar el cartell adjunt a continuació o a http://www.pauherschool.cat/


Dimecres, 04 Maig 2016 12:06

Sopar i curs de cuina asiàtica a Ca la Maria

Publicat per

El restaurant Ca la Maria de Llagostera ha organitzat pel proper dilluns 23 de maig una experiència culinària de la mà del cuiner Sergi Ortiz, del restaurant Antic Forn de Cervera de la xarxa Slow Food Km0. Es tracta d’un curs de cuina oriental amb tocs de fusió catalana.

El preu del curs i sopar amb maridatge de vins serà de: 50 € per persona.


Podeu fer la vostra reserva al: 972 83 13 34