ELPOLLTV

Diu19052024

Back Estàs aquí:Inici Horòscop Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Un any més els Diables de l’Onyar s’han ocupat del correfoc de la Festa Major de Llagostera amb un espectacular final a la Plaça Catalunya.

Un total de 209 infants i joves de 0 a 14 anys han participat en el 54è Concurs de dibuix infantil de Festa Major organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí.

En la categoria de 0 a 4 anys el primer premi ha estat per Paula Sabat Vidal, en la categoria de 5 a anys Laia Cliement Mayol, en la de 7 a 8 anys, Martí Brugué Masferrer, en la categoria de 9 a 11 anys, Victòria Triguero Enamorado i en la categoria de 12 a 14 anys el primer premi ha estat Alex Jiménez Marín.

En cada categoria s’han repartit 3 premis. Podeu consultar la resta de guanyadors aquí.

Tots els dibuixos han quedat exposats al local social de la Caixa.

Adrià Navarro ha guanyat la baixada de pilotes de ping-pong organitzada pel grup 'Escanyapolls' de l'Esplai El Papu Tisores. La baixada ha tingut lloc al carrer Consellers.
Isabel Font rep el reconeixement especial a la trajectòria per la seva col·laboració amb l'Associació Llagostera en Flor, en l'acte inaugural de la 33a Exposició de Flors i Plantes de Festa Major #fmllagostera2024
El Grup de Dones (S)àvies ha estat l’encarregat de la lectura del pregó de la Festa Major de Llagostera evocant i relacionant les Festes Majors dels anys 50 i 70 i amb l’època actual. El Grup de Dones (s)àvies és un espai distès de trobada per reunir la saviesa popular acumulada al llarg dels anys per les dones de Llagostera. En formen part una vintena de dones d’entre 65 i 92 anys i s’ha convertir en un veritable espai per compartir coneixements culinaris, remeiers, patrimonials, refranys, cançons o històries a l'entorn del nostre poble. Després del pregó s’han lliurat els premis del concurs de balcons i tots els carrers engalanats han rebut un obsequi per animar-los a celebrar el sopar de carrer. Els premis del concurs de Balcons han estat pels germans Ernest i Andreu Castelló Genoher i per a Laura Basolas Roc.
L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració del Bell-Matí i la societat de Caçadors Sant Hubert han participat aquest dissabte al Let’s clean up Europe! Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment a l’entorn dels municipis.
Diumenge, 12 Maig 2024 22:56

Junts + guanya les eleccions a Llagostera

Junts + amb 1.250 vots ha estat la força més votada per l’electorat llagosterenc seguida del PSC, amb 628 vots, d’ERC amb 475 i Aliança per Catalunya amb 267 vots. A Llagostera la participació s’ha situat al 53,63%, 2,84 punts superior respecte les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 2021.

En aquestes eleccions un total de 6.341 llagosterencs estaven cridats a les urnes. La jornada electoral s'ha desenvolupat sense incidències a l'Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya.

Podeu consultar el detall del resultat final aquí

Els llagosrencs Pol Càceres, Irene Miquel i Sergi Pozo són els nous guanyadors del Concurs de mundial de llançament de rabassa organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí. La quinzena edició del concurs s’ha disputat aquest diumenge en el transcurs de la celebració del 42è Aplec de Panedes. El concurs té 3 categories, la infantil, la femenina i la masculina. A diferència de l’any passat el bon temps ha acompanyat durant tot el dia.

Alba Garcia Comas, germana bessona de la pubilla de l'any passat, és al nova publilla de Panedes.

A Llagostera la participació és del 43,92%, a les 18h. Aquesta xifra és 0,54 punts superior respecte les eleccions del 2021. Si no hi ha cap novetat a les 20h es tancarà el col·legi electoral i començarà l'escrutini de vots.
Llagostera ha celebrat aquest dissabte la setenea edició del Festival Espurnes. Han estat 8 hores de música consecutiva i un ambient immillorable alternant entre els dos escenaris instal·lats parc de l’Estació amb les actuacions de Travis Birds, Pedro Pastor, Sergi Carbonell, Sandra Monfort, Àlex Pérez i Agnès Algueró. Un cartell de luxe que consolida el Festival després de de diversos anys marcats per la pandèmia i la pluja que van obligar desdibuixar i fins i tot suspendre, algunes edicions.
Pàgina 1 de 249