ELPOLLTV

Dim23072024

Back Estàs aquí:Inici Notices Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Junts amb 750 vots ha estat la formació més votada a Llagostera en les eleccions europees celebrades aquest diumenge. El PSC ha estat la segona força amb 487 vots, seguida d’ERC amb 414. El quarta, quinta i sisena posició hi trobem el PP, amb 180 vots, VOX amb 103 i PODEMOS amb 81. A Llagostera han votat 2.212 persones, situant la participació en el 34,70%. A les darreres eleccions europees, a Llagostera la participació va ser del 64,66%.

Els resultats oficials es podran consultar al web www.europarl.europa.eu a partir de les 23.00 h, quan tanquin tots els col·legis electorals de tots els països europeus.

Dilluns, 27 Maig 2024 07:13

Nit dels Museus a Llagostera

Can Caciques, el Centre d’Interpretació de Llagostera ha celebrat aquest dissabte la Nit dels Museus. Es tracta d’una iniciativa que aposta per una mantera diferent de visitar els museus, fora d’horari habitual (de nit) i amb propostes culturals de tota mena. A Llagostera s’ha fet una visita guiada amb l’arqueòleg Joan Llinàs al nucli antic. Una ruta que ha permès als visitants descobrir diversos detalls i curiositats del doble recinte emmurallat del municipi.

La nit ha finalitzat amb un sopar i música en directe al pati de Can Caciques.

Fèlix Llinàs Anaya i Íngrid Serra Mayol són el nou hereu i pubilla de Llagostera. Aquest vespre han agafat el relleu a Joan Ramírez i Eva Estragués.

Les votacions populars per escollir el nou hereu i la nova pubilla s’han fet en línia amb una participació rècord de 830 persones. Com a novetat l’acte ha tingut lloc diumenge en lloc del divendres com s’havia fet habitualment.

Un any més els Diables de l’Onyar s’han ocupat del correfoc de la Festa Major de Llagostera amb un espectacular final a la Plaça Catalunya.

Un total de 209 infants i joves de 0 a 14 anys han participat en el 54è Concurs de dibuix infantil de Festa Major organitzat pel Grup Excursionista Bell-Matí.

En la categoria de 0 a 4 anys el primer premi ha estat per Paula Sabat Vidal, en la categoria de 5 a anys Laia Cliement Mayol, en la de 7 a 8 anys, Martí Brugué Masferrer, en la categoria de 9 a 11 anys, Victòria Triguero Enamorado i en la categoria de 12 a 14 anys el primer premi ha estat Alex Jiménez Marín.

En cada categoria s’han repartit 3 premis. Podeu consultar la resta de guanyadors aquí.

Tots els dibuixos han quedat exposats al local social de la Caixa.

Adrià Navarro ha guanyat la baixada de pilotes de ping-pong organitzada pel grup 'Escanyapolls' de l'Esplai El Papu Tisores. La baixada ha tingut lloc al carrer Consellers.
Isabel Font rep el reconeixement especial a la trajectòria per la seva col·laboració amb l'Associació Llagostera en Flor, en l'acte inaugural de la 33a Exposició de Flors i Plantes de Festa Major #fmllagostera2024
El Grup de Dones (S)àvies ha estat l’encarregat de la lectura del pregó de la Festa Major de Llagostera evocant i relacionant les Festes Majors dels anys 50 i 70 i amb l’època actual. El Grup de Dones (s)àvies és un espai distès de trobada per reunir la saviesa popular acumulada al llarg dels anys per les dones de Llagostera. En formen part una vintena de dones d’entre 65 i 92 anys i s’ha convertir en un veritable espai per compartir coneixements culinaris, remeiers, patrimonials, refranys, cançons o històries a l'entorn del nostre poble. Després del pregó s’han lliurat els premis del concurs de balcons i tots els carrers engalanats han rebut un obsequi per animar-los a celebrar el sopar de carrer. Els premis del concurs de Balcons han estat pels germans Ernest i Andreu Castelló Genoher i per a Laura Basolas Roc.
L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Llagostera amb la col·laboració del Bell-Matí i la societat de Caçadors Sant Hubert han participat aquest dissabte al Let’s clean up Europe! Es tracta d’una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment a l’entorn dels municipis.
Diumenge, 12 Maig 2024 22:56

Junts + guanya les eleccions a Llagostera

Junts + amb 1.250 vots ha estat la força més votada per l’electorat llagosterenc seguida del PSC, amb 628 vots, d’ERC amb 475 i Aliança per Catalunya amb 267 vots. A Llagostera la participació s’ha situat al 53,63%, 2,84 punts superior respecte les darreres eleccions al Parlament de Catalunya del 2021.

En aquestes eleccions un total de 6.341 llagosterencs estaven cridats a les urnes. La jornada electoral s'ha desenvolupat sense incidències a l'Institut de Llagostera. Dels resultats obtinguts en aquestes eleccions sortiran els 135 diputats i diputades que representaran als ciutadans i ciutadanes al Parlament de Catalunya.

Podeu consultar el detall del resultat final aquí

Pàgina 1 de 250