ELPOLLTV

Dic23102024

Back Estàs aquí:Inici Notices Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

L'Equip On Fire Llagostera, patrocinat per Girofoc, s'ha proclamat campió de l'Oncobike amb bicicleta elèctrica. L'equip, format pels ciclistes Jordi Remus Conchillo, Oscar Garcia Ballesteros, Narcis Remus Conchillo, Humberto Espinoza Norori, Marina Font Esteve i Jordi Raduà Mesalles, ha aconseguit una gran victòria en aquesta competició esportiva i solidària.

L'Oncobike és un repte esportiu que busca recaptar fons per a l'Oncolliga Girona. Els diners recaptats es destinen al servei d'Estètica Oncològica Integral, un programa que té com a objectiu prevenir i minimitzar els efectes secundaris dels tractaments oncològics sobre la pell i les mucoses dels pacients, especialment de les dones.

Amb aquest èxit, l'Equip On Fire Llagostera no només ha demostrat la seva força i dedicació en el terreny esportiu, sinó que també ha contribuït a una causa solidària que busca millorar la qualitat de vida dels malalts oncològics.

Llagostera ha celebrat la 22a edició de la Fira del Bolet amb més de 10.000 visitants, una xifra similar a la dels darrers anys. Les activitats van iniciar-se divendres al vespre amb el concurs de caçar bolets, el primer concurs de receptes boletaires i l’entrega de premis. El risotto de bolets d’Adrià Pico va guanyar el concurs de receptes. El Cistell de plata va ser per a la Joieria Català i la Forquilla de plata pel restaurant Ca la Maria. La Gestrònica va rebre el premi a millor aparador i el llagosterenc Cesc Nuell, va rebre el premi Ou de Reig 2024.

La inauguració de la Fira del Bolet ha comptat amb la presència de la consellera de Territori, Habitatge i Transició Ecològica de la Generalitat, Silvia Paneque.

Durant tot el dia de dissabte s’han dut a terme diverses activitats entre elles el tradicional mercat del bolet i de productes artesans ambientat al segle XIX, fins a tallers, degustacions, actuacions musicals i teatrals i com a novetat una actuació castellera a càrrec dels Minyons de Santa Cristina d'Aro i els Laietans de Santa Coloma de Gramenet.

La programació de la fira es donarà per finalitzada aquest diumenge 13 amb l’activitat Bolets en família, una excursió familiar al Bosc de la Torre i esmorzar popular.

Amb la Fira del Bolet s’ha donat també el tret de sortida a les jornades gastronòmiques del bolet. Un total de 9 restaurants del municipi ofereixen menús especials que posen en valor aquest producte de temporada. Els preus dels menús varien entre els 30 euros i els 75 euros, oferint una àmplia gamma de propostes culinàries per a tots els gustos i butxaques.

La Fira del Bolet està organitzada per l’Àrea de Llagostera Activa de l'Ajuntament, amb la col·laboració de bona part de les entitats del municipi, la Unió de Botiguers i l'Associació de Restaurants del municipi.

La Fira del Bolet de Llagostera és pionera a la zona i es recolza en la gran tradició boletaire arrelada durant segles en aquestes contrades entre els massissos de les Gavarres i l'Ardenya.

La Fira va néixer a Llagostera l'any 2003 amb la vocació d'instaurar-se com a fira anual per projectar el municipi i la comarca del Gironès cap a l'exterior.

Divendres, 11 Octubre 2024 22:32

Cesc Nuell rep el premi Ou de Reig 2024

El premi Ou de Reig 2024 ha estat per Cesc Nuell, medalla de l’esport gironí per la Generalitat de Catalunya. Conegut per moltes generacions llagosterenques perquè ha estat el primer referent del contacte amb l’esport. Ha ajudat moltes entitats esportives a iniciar la seva tasca, com a tècnic i a nivell personal. L'alcalde Narcís Llinàs li ha lliurat el guardó. Enguany hi havia 11 nominats.
Divendres, 11 Octubre 2024 22:31

Cistell de Plata per a la Joieria Català

La Joieria Català rep el cistell de plata 2024 de la Unió de Botiguers de Llagostera. Ha llirat el premi, Roser Rufí.
Divendres, 11 Octubre 2024 22:24

Forquilla de plata pel Restaurant Ca la Maria

L'Associació de Restaurants de Llagostera ha recuperat enguany l’entrega de la Forquilla de Plata. Enguany ha estat per en Martí i la Mari del Resturant Ca la Maria. En representació de l'Associació de Restaurants de Llagostera, ha lliurat el premi Xevi Butiñach.
Divendres, 11 Octubre 2024 22:22

La Gestrònica guanya el concurs d'aparadors

La Gestrònica ha guanyat el concurs d'aparadors de la Fira del Bolet 2024. L'alcade Narcís Llinàs ha lliurat el premi a Roser Rufí.
Adrià Pico, amb el seu risotto de bolets ha guanyat el primer concurs de receptes boletaries de la Fira del Bolet de Llagostera. En aquesta primrra edició hi han participat un total 5 concursants. El concurs ha tingut lloc a la plaça Catalunya. Les votacions han anat a càrrec del públic que ha pogut tastar els 5 plats cuinats.

Dilluns, 07 Octubre 2024 08:17

Gran dinar de la gent gran a Llagostera

Un total de 480 comensals han compartit taula aquest diumenge a Llagostera en el dinar anual de la gent gran. Durant l’acte s’ha fet un emotiu homenatge als llagosterencs Josep Puig i Salvador Malagon, destacats voluntaris de l’organització, que enguany han traspassat. En aquest sentit l'ajuntament ha lliurat un ram de flors en senyal d'agraïment i record a les seves famílies.
El Club Bàsquet Llagostera ha celebrat aquest diumenge un acte especial de reconeixement a dues figures destacades del bàsquet local: Joan Soler i Emili Darder. Ambdós han estat homenatjats amb una placa en agraïment per la seva contribució fonamental en la fundació del club i la promoció del bàsquet al municipi.

L’acte va tenir lloc durant la presentació oficial dels equips per a la temporada 2024-2025.

Dimecres, 18 Setembre 2024 09:17

Ha mort Lluís Tomàs Vila

Ha mort Lluís Tomàs Vila de 91 anys, vidu d’Angelina Batlle Ribas. La cerimònia serà el dia 18 de setembre a les 12h, a la sala de cerimònies del Tanatori de Llagostera. Vetlles dia 18 de 11 a 12.
Pàgina 1 de 252