ELPOLLTV

Dic24042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Protecció Civil de la Generalitat de catalunya ha activat aquest dilluns a la tarda la fase d’alerta del pla especial per Inundacions a Catalunya INUNCAT. Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC),  les pluges es concentraran principalment al sud de Catalunya i s’aniran estenent cap a tot el litoral i prelitoral central i comarques de Girona. Des del Centre de Coordinació d’Emergències de Catalunya CECAT, Protecció Civil de la Generalitat  ja s’ha informat als Ajuntaments afectats de la situació per tal que prenguin les mesures preventives adients.

Per segon any consecutiu Llagostera tindrà un equip que participarà al Trailwalker 2013 prevista pels dies 20 i 21 d’abril amb sortida des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols seguint el traçat de la via verda del Carrilet.  L’equip és diu Llagostera Solidària i està format per Patrick Blariau ,Joan Codolar Viñolas, Marc Herrera Plana i Benito Martínez Peña. David Oliveras Masnou, membre experimentat que va participar l’any passat amb l’equip Implicats Llagostera i Fàtima Vila Salichs seran l’equip de suport de l’equip llagosterenc. Aquesta setmana ElPollTV s’entrevistarà amb ells per ampliar-vos informació i conèixer de primera com contribuir a ajudar-los a recollir els 1.500 €, com a mínim, que calen per participar-hi. Tots els diners van destinats a Intermón Oxfam. Podeu fer donatius on-line des d'aquí. També podeu enviar un SMS (cost i donatiu íntegre de 1,20 €) al 28018 amb el text: TW 205 (TW espai en blanc 205). 

 

L'Ajuntament de Llagostera ha alertat als veïns sobre els últims casos d'estafa que s'estan produint a la zona en relació a beques d'estudi falses.  Pel que sembla uns individus estan visitant diverses cases fent-se passar per representants del Departament d'Ensenyament i asseguren als propietaris que els ha estat adjudicada una beca d'estudis però que, per tenir-la, primer cal fer uns pagaments.  

Diumenge, 03 Març 2013 20:18

El Llagostera empata al camp del líder

El primer equip de la UE Llagostera  ha empatat a 0 al camp del líder aquest diumenge. Els homes de Carrillo han fet un molt bon partit contra l’Olímpic de Xàtiva que els permet sumar un punt d’Or a la lliga de Segona B. Ara toca preparar-se pel proper partit amb l'Huracan. 

Dijous, 28 Febrer 2013 07:26

3 punts d'or pel Llagostera

El primer equip del Llagostera ha dormit tranquil després de guanyar dimecres al vespre per 3 a 1 a l’Ontinyent. Un triomf important que permet a l’equip llagosterenc sumar 3 punts d’or a la lliga de Segona B. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera.

Dimecres, 27 Febrer 2013 15:37

A mal temps, bon teatre

El periodista Joan Ventura dedica la seva columna d’opinió publicada a El PuntAvui a l’atrafegada activitat teatral de Llagostera. Podeu llegir l’article publicat sota el títol “A mal temps, bon teatre” des d’aquí.

El Fòrum Gastronòmic Girona 2013 va tancar ahir les seves portes. Hi han participat activament les millors empreses i professionals del sector de la gastronomia, la estauració i de l'alimentació entre elles la llagosterenca Comercial Miquel-Valentí amb stand propi. Després de l’èxit assolit l'organització ja ha confirmat que, d'aquí a dos anys, Girona es tornarà a convertir en l'aparador mundial de la gastronomia i que el format del Fòrum Gastronòmic no perdrà l'essència.

Dimarts, 26 Febrer 2013 07:21

Horts contra la crisi, a Llagostera

L'Ajuntament de Llagostera està estudiant dos terrenys per fer-hi horts municipals. Segons publica el diari El PuntAvui serien horts destinats a persones sense feina a fi de donar-los una opció d'ingressos i generar, alhora, activitat econòmica al municipi.El consistori està valorant a hores d'ara l'oferta de lloguer a fi de prendre una decisió definitiva. Pel que fa a l'explotació comercial de la producció, es pensa en diverses opcions. Una seria que els nous hortolans venguessin els seus productes al mercat municipal, permetent-los muntar una parada. L'altra seria que els productes fossin venuts als hortolans que ja tenen parada al mercat. El consistori també es planteja l'opció de muntar una espècie de súper a través dels serveis socials a fi que les persones que necessiten menjar puguin intercanviar els productes per punts. En principi s'estudien dos emplaçaments. Un seria dins el poble i l'altre, l'opció més avançada, a l'entrada de Llagostera des de Girona. 

Un any més l’entitat Llagostera en Flor ha convocat el concurs de cartell de l’Exposició de Flors, Plantes i Aparadors de Festa Major. El cartell guanyador s’editarà i servirà per promocionar l’Exposició i el seu autor/ a rebrà 150 euros en metàl·lic. El termini de presentació finalitza el 27 d’abril les 20 h. Podeu consultar les bases i ampliar la informació des d’aquí.

Diumenge, 24 Febrer 2013 13:49

Nova derrota del Llagostera a Segona B

Nova ensopegada injusta del primer equip del Llagostera al camp del Constància. Els locals s’han avançat al marcador a la primera part. Els homes de Lluís Carrillo han empatat el partit a la segona gràcies a un xut de Joaqui però l’alegria a durat pocs minuts amb un nou gol del Constància que ha deixat el marcador en 2-1.  L’equip llagosterenc ha dominat la segona part però el gol no ha arribat amb un dubtós arbitratge que no ha xiulat un clar penal a Àlex Moreno que ha rebut una espenta. El Llagostera confiava, i de fet necessitava, poder donar un cop d’efecte per oblidar la dolorosa derrota de diumenge passat amb el Villarreal B i poder sumar 3 punts a la disputada classificació de la Lliga de Segona B.