ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notícies Comerç Marc Sureda
Marc Sureda

Marc Sureda

Dimecres, 23 Gener 2013 21:27

Suport a la declaració sobiranista

Una seixantena de persones s’han concentrat aquest dimercres al vespre davant l’Ajuntament de Llagostera en suport a la declaració sobiranista aprovada avui a pel Parlament de Catalunya que ha obert el camí cap a l'autodeterminació. L’alcalde de Llagostera Fermí Santamaria ha destacat la importància d’aquest acte i dos membres de Llagostera per la Independència  i l’Assemblea Nacional Catalana han llegit un manifest. L’acte ha acabat amb el can dels segadors.

El llagosterenc Jordi Llinàs, president de l’entitat Els Cremats Motor Club Esportiu de Llagostera, ha recollir aquest cap de setmana el diploma acreditatiu com a club campió de la Copa Catalana de Trial de Clàssiques 2012 Categoria Pre-72. L’acte ha tingut lloc Centre d’Alt Rendiment Esportiu de Sant Cugat del Vallès on la Federació Catalana de Motociclisme ha lliurat els premis dels campionats de Catalunya 2012.

Dilluns, 21 Gener 2013 22:12

El Butlletí de Llagostera estrena web

El Butlletí de Llagostera inicia l’any 2013 amb les piles ben carregades i per donar difusió de tota la seva activitat ha posat en marxa el web www.elbutlletidellagostera.cat. Es tracte d’un nou espai on, els membres actius del col·lectiu de redacció de la revista local, donaran informació i notícies relacionades amb l'activitat de l'entitat. Des del nou web es pot accedir també als butlletins anteriors en format pdf allotjats al web de l’Arxiu Municipal de Llagostera.

El primer equip de la U.E Llagostera ha aconseguit aquest diumenge, tres punts importantíssims que l'allunyen de les darreres posicions de la classificació. Dos gols de Sellarès i un d'Artabe, en un marge de nomès quinze minuts, han propiciat un triomf realment sensacional. Podeu llegir la crònica del partit des del web oficial de la U.E Llagostera

Diumenge, 20 Gener 2013 13:46

Els animals surten al carrer

Un any més Llagostera ha celebrat la Festa de Sant Antoni amb una cercavila de cavalls i carrosses que ha desfilat pels carrers del municipi fins a la Plaça Catalunya on, Sant Antoni ha beneït tots els animals.

Aquest dissabte al matí ha quedat inaugurada l’exposició ‘Dos mil dotze en 365 fotografies’ organitzada pel col·lectiu de redacció del Butlletí de Llagostera. L’exposició fa un repàs del 2012 amb un recull de fotografies dels actes i esdeveniments més importants de l’any. L’exposició es podrà visitar els dies 19, 20, 26 i 27 de gener d'11h a 13h i de 17h a 20h al Local Social "La Caixa".

Protecció Civil de la Generalitat (DGPC) ha posat en situació de prealerta aquest divendres al matí el Pla Especial d’Emergències per Inundacions a Catalunya INUNCAT per la previsió de pluges que poden ser intenses a partir d’aquesta tarda i demà sobretot al Pirineu i Prepirineu Occidental, i demà a la tarda també a tot el litoral i prelitoral. 
Segons el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC) hi ha la probabilitat de pluges demà a tarda a tot el litoral i prelitoral que poden deixar més de 20 litres/m2 en 30 minuts. Aquesta situació es pot donar a les comarques de: Tarragonès, Alt Camp i Baix Penedès (Tarragona); Alt Penedès, Garraf, Baix Llobregat, Barcelonès, Vallès Occidental, Vallès Oriental i Maresme (Barcelona); i Selva, Gironès i Baix Empordà (Girona).

L’Associació de Municipis per la Independència i l’Assemblea Nacional Catalana han convocat els ciutadans i ciutadanes de Catalunya, el proper dimecres  23 de gener, a les 19.00h, davant tots els ajuntaments del país amb l’objectiu de donar suport a la Declaració de Sobirania que aprovarà el Parlament de Catalunya el mateix dia.

Dissabte, 19 Gener 2013 08:27

Festa de Sant Antoni a Llagostera

Aquest diumenge els animals seran els principals protagonistes.  Un any més arriba a Llagostera la popular festa de Sant Antoni. Els actes començaran com cada any amb la missa solemne i entrega de l’aigua beïna a Sant Antoni a les 10:45. A les 11 hi ha prevista la sortida de carrosses i cavalls des de l’esplanada del Pavelló per recórrer varis carrers de Llagostera fins arribar a la Plaça Catalunya on a les 12 es beneiran tots els animals.

La Comissió Territorial del Patrimoni Cultural de Girona ha aprovat el projecte de reparació de la muralla de Llagostera que consisteix en la construcció d'un mur de contenció soterrat a un metre de la muralla. D’aquesta manera s'han descartat altres solucions plantejades com ara uns contraforts exteriors.