ELPOLLTV

Dij24102024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Júlia Toledo
Júlia Toledo

Júlia Toledo

Dijous, 24 Octubre 2024 09:20

Formació D3grapes a Llagostera

El pròxim 9 i 10 de novembre, el paratge del Mas Roig de Llagostera acollirà una formació canina dirigida a tots els amants dels gossos. Les classes seran impartides per Elena i Marta, formadores expertes i fundadores de D3Grapes, que tenen una àmplia experiència en educació canina i relació amb els gossos.

Durant el curs, els participants aprendran tècniques essencials per millorar el passeig en corretja, tot abordant els pros i contres de l'ús del collar i l'arnès. La formació està dissenyada per oferir eines pràctiques i consells útils per a una convivència més agradable i segura amb els gossos i sobretot per entendre el comportament dels animals sense necessitat d'humanitzar-los.

Les persones interessades a participar-hi poden obtenir més informació i reservar la seva plaça enviant un missatge directe a l'Instagram de D3Grapes (@d3grapes). No deixeu escapar aquesta oportunitat de millorar la relació amb els peluts!

Tots els participants rebran un regal sorpresa.

Dimecres, 23 Octubre 2024 12:24

TÚNEL TERROR

Esteu preparats per viure una Castanyada de por aquest dissabte 26 d'ocrtubre? Aquest any, el Túnel del Terror de l'AFA Lacustària torna amb novetats i moments trepidants que no us deixaran aclucar l'ull!

Informació:

  • Preu d'entrada: 2 euros
  • Lloc: Escola Lacustària (entrada C/Pujada Dipòsit)
  • Horaris:
    • 18:30 a 20:00 h: Passes infantils i adaptats
    • 20:00 a 22:30 h: Passes generals*

L'entrada és oberta a tothom, així que no us ho podeu perdre!

Activitats destacades:

  • Premis
  • Concurs de disfresses
  • Animació terrorífica
  • Photocall i vídeo 360º

NOVETAT! Aquest any, hi haurà servei de bar amb entrepans calents i taules i cadires per poder sopar mentre espereu el vostre torn.

Horari subjecte a modificacions.

Us hi esperem!

Aquest Halloween, Llagostera es prepara per viure una experiència esgarrifosa gràcies a la iniciativa d'un grup de veïns del poble, que han organitzat un Passatge del Terror a les instal·lacions del bar La Canyera.

L'activitat està oberta a tots els veïns i visitants que vulguin passar una nit de por.

L'esdeveniment tindrà lloc el 31 d'octubre i l'1 de novembre, amb un horari de 19 h a 23 h, i es durà a terme al bar La Canyera. L'entrada té un cost simbòlic de 2 euros per persona.

Dimarts, 22 Octubre 2024 11:12

Cicle Gaudí. "Pájaros"

Cicle Gaudí. Cinema català tot l'any. 

"Pájaros", una pel·lícula de Pau Durà. 

Diumenge 27, a les 18 h, al Casino Llagosterenc. 

Dilluns, 21 Octubre 2024 11:03

Trobada dels "quintos" nascuts l'any 1965

El passat divendres 19 d'octubre es va celebrar la trobada dels "quintos" nascuts l'any 1965. Els participants es van reunir al Restaurant Can Cassoles, on van gaudir d'un sopar. La vetllada va ser una oportunitat per reconnectar amb antics companys i reviure experiències del passat. 
Dilluns, 21 Octubre 2024 10:54

Dinar de la gent nascuda l'any 1943

Aquest diumenge 20 d'octubre es va celebrar el dinar de la gent nascuda l'any 1943. L'encontre va reunir un grup de veïns i amics que van compartir records i converses. El dinar va tenir lloc al Restaurant Mas Ros, situat a Cassà de la Selva. 

Dilluns, 21 Octubre 2024 09:44

Pati obert

Pati obert a l'escola lacustària. Diumenge 27 a les 16:30 h. 

Espai inclusiu de joc i d'interrelació comunitària per a infants, joves i famílies. 

29 de setembre, 27 d'octubre, 24 de novembre, 26 de gener, 23 de febrer, 30 de març, 27 d'abril i 31 de maig.

Dilluns, 21 Octubre 2024 09:42

XXV Ruta dels Molins

XXV Ruta dels Molins: Diumenge 27

Sortida: Concentració a 2/4 de 8 del matí al pavelló. Sortida a les 8 del matí. 

Recorregut: De 3 h 30' a 4 h 30' de marxa efectiva. Aproximadament uns 17 km. Hi haurà una ruta més curta d'uns 11 km. 

Preinscripcions abans del dia 25 d'octubre a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. indicant el nom dels participants que inscriviu. 

El dia de la caminada es farà la inscripció i el pagament. 

L'esmorzar anirà a càrrec de l'organització. 

Reduïm residus, porta't el got! 

Dijous 24 a les 19 h a la Biblioteca Julià Cutiller. 

La Biblioteca Julià Cutiller participa de nou al projecte BiblioSTEAM per fomentar el coneixement científic i tecnològic. El projecte pretén fomentar el coneixement i les disciplines científiques i tecnològiques entre els usuaris de les biblioteques de les comarques gironines. 

Intel·ligència artificial: Riscos i oportunitats, a càrrec de la Dra. Karina Gibert

En aquesta conferencia es donen a conèixer les darreres investigacions de ciència de frontera en aquest àmbit, a escala internacional, guiats per experts internacionals de renom, en primera persona, i es consciencia socialment sobre la importància de la ciència com a factor de progrés. També es repassen els principals èxits de la intel·ligència artificial (IA), així com els riscos associats a aquesta tecnologia tan potent i les diferents funcions que pot tenir en la societat. En darrer lloc, es planteja un debat sobre l’ètica que acompanya determinats usos de la IA, i com la societat civil i els diferents actors socials poden potenciar-ne un ús beneficiós en el moment actual de transformació digital. 

La Dra. Karina Gibert, de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC) és  llicenciada i doctora en Informàtica, i està especialitzada en intel·ligència artificial (IA) i big data. Imparteix diverses assignatures sobre estadística, anàlisi multivariant, mineria de dades, ciència de les dades i sistemes intel·ligents de suport a la presa de decisions a la Barcelona Tech (UPC). És cofundadora i directora actual del centre de recerca Intelligent Data Science and Artificial Intelligence. 

Ha guanyat nombrosos premis, entre els quals destaquen l’Ada Byron 2022, les mencions d’honor del Premi Creu Casas 2021 i 2022, i el Premi DonaTIC 2018.

Aquesta activitat forma part del projecte BiblioSTEAM, coordinat pel Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, amb el suport de l’Associació catalana per a la divulgació científica

Pàgina 1 de 18