ELPOLLTV

Diu23062024

Back Estàs aquí:Inici Notices Toni Navarro serà el cap de llista d’ERC a les municipals
Dissabte, 16 Juny 2018 09:34

Toni Navarro serà el cap de llista d’ERC a les municipals

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
Toni Navarro serà el cap de llista d’ERC a les municipals Foto: ERC Llagostera
Toni Navarro, l’actual portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Llagostera, repetirà com cap de llista a les properes eleccions municipals. Navarro ha estat escollit per unanimitat, amb el suport de tots els vots, sense cap abstenció, en un procés de primàries on només s’hi ha presentat una única candidatura. L’acte de presentació ha tingut lloc aquest divendres al vespre a la sala polivalent del Centre Cultural Can Roig on hi han assistit un centenar de persones i ha comptat amb la participació del president del Grup Parlamentari d’ERC, Sergi Sabrià.

Durant l’acte s’ha fet un repàs de la feina feta per ERC a l’Ajuntament de Llagostera fins a dia d’avui, on s’ha fet referència a les 25 mocions presentades de forma individualitzada o conjunta al llarg dels darrers 3 anys. Navarro ha explicat els eixos principals que centraran la línia de treball d’ERC entre els que en destaca la participació ciutadana, el respecte pel medi ambient, l'economia i el país.

D’altra banda, s’ha oficialitzat la renovació de la junta de la secció local d’ERC que, a partir d’ara, presidirà la llagosterenca Glòria Malagon.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.