Back Estàs aquí:Inici Esports Bàsquet L’ascens s’ha de signar a Salt

Publicat per  Jun Ying
Valorar aquest article
(0 Vots)
L’ascens s’ha de signar a Salt Jun Ying

Diumenge passat, es van enfrontar dos equips, que en la fase d’ascens, portaven una dinàmica totalment oposada. Per una banda, el CB Llagostera encadenava un 3-0 i disputava el partit amb l’objectiu d’augmentar la diferència als perseguidors. D’altra, la UA Tossa era víctima d’un 0-3 i guanyar al pavelló llagosterenc els hi donava opcions a disputar les places d’ascens i ajustar la lliga.

Però un diumenge més, el darrer d’aquesta temporada, gràcies a la col·laboració de comerços llagosterencs (COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL i RESTAURANT CA LA MARIA, que van fer entrega d’una “paletilla” de pernil i una caixa de cava, respectivament), van ajudar a que al Pavelló de Llagostera s’hi concentressin des dels més petits fins als més grans, per animar a l’equip Sènior Masculí del poble i fer d’aquest un fortí, només perdre un partit en tota la temporada (el primer).

El partit va començar de forma tranquil·la fins al minut 4, que el Llagostera perdia 2-3. Però com en el partit de la setmana passada, l’equip visitant no es tornarà a posar mai més per davant, després d’un parcial de 18-0 favorable al CB Llagostera. A falta de 2 minuts el marcador reflectia un 20-3. Finalment 28-11, amb la destacada actuació de Manzano pels de Tossa, que va anotar 6 dels 11 punts, i la bona gestió de l’entrenador llagosterenc que va permetre que 7 jugadors diferents encistellessin, fins a 4 triples (Cazorla, Ortíz(2) i Sàbat).

Un segon quart, suau per ambdós equips, transcorreguts 5 minuts van suposar, a base de pilotes perdudes i cistelles errades un parcial de 4-5 pels tossencs. Els darrers minuts, els llagosterencs, van reprendre l’iniciativa i encaixaven un altre parcial d’11-3, amb un triple des de mig camp de Cazorla, i l’últim del partit pels de Llagostera, que posava el 43-19 transcorreguts els 20 primers minuts.

A la mitja part del partit, es va realitzar el sorteig dels productes dels comerços que van col·laborar en la crida envers l’afició. La “paletilla” de COMERCIALS MIQUEL VALENTÍ SL va anar direcció Tossa i la caixa de RESTAURANT CA LA MARIA es va quedar a Llagostera.

Amb una distància de 24 punts respecte el Tossa, el Llagostera estava mentalitzat que aquesta diferència s’havia de mantenir o augmentar. Així doncs, el 3r i 4t període van ser disputats de manera molt tranquil·la, vist el resultat d’11-13 i 16-14, respectivament, semblen ser sense transcendència, però cal destacar que els tirs lliures van prendre un paper molt important: en aquests dos quarts, el Llagostera va llançar 13 tirs lliures i només en va errar 2; el Tossa, en canvi, en va llançar 15 i en va errar 10.

Amb el partit finalitzat (70-46), el Llagostera li queden dos partits per disputar com a visitant: Salt i Santa Coloma de Farners. Ara mateix, NO HI HA RES FET, però guanyant a Salt, independentment de la resta d’equips, el CB Llagostera s’assegura el ser campions i l’ascens.

• T3: Llagostera; 5 Triples - Tossa; 2 Triples.
  • Tirs Lliures: Llagostera; 21/31 - Tossa; 8/29.
  • 150 espectadors s’han concentrat al Pavelló de Llagostera.

70 - CB LLAGOSTERA (28+15+11+16); Cazorla (12), Fumado (10), Bonmatí (2), Plana (5), Ying (6) - Cinc inicial - Sàbat (5), Torrent (6), Fernández (6), Ortíz (11), Albertí (6), Alberto (1).

46 - ADET UA TOSSA (11+8+13+14); Díaz (14), Fernández (9), González (0), Manzano (8), Seifert (2)  - Cinc inicial – A. Capdevila (0), Nadal (7), Maag (5), Coris (1), Jiménez (0).