ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera al mundial de dansa DWC
Dijous, 31 Març 2016 10:58

Llagostera al mundial de dansa DWC

Publicat per  Miquel Casanovas
Valorar aquest article
(5 Vots)

2 grups de l´Escola de Dansa Far Away aconsegueixen el podi al campionat d´Espanya Dance World Cup 2016

Del 24 al 27 de març es va celebrar a Sitges la DWCSPAIN 2016. La DWC, es el campionat de dansa més important a nivell estatal, que contempla tots els estils de dansa, i dóna accés a la Final mundial.

L´Escola de Dansa del nostre poble FAR AWAY, ja fa 4 anys que presenta un grup de joves al concurs. Aquest any també s´ha presentat aquest grup, concretament en la modalitat de “Senior Group Song and Dance”, però a més a més s´hi ha inscrit un segon grup de nenes d´entre 6 i 9 anys en la modalitat de “Mini Group Modern or Contemporany (Any Style).

La sorpresa, ha estat majúscula, ja que si fins enguany, en prou feines s’havia aconseguit acostar-se al podi, enguany han estat tots 2 grups que han aconseguit quedar subcampiones d´Espanya, el grup Senior ha aconseguit la medalla de Bronze (quedant segones doncs, la medalla d’or va quedar deserta) i el grup Mini la Medalla de Plata. A més a més, el grup de les petites, amb la puntuació necessària per disputar la final Mundial del DWC del 24 de juny al 3 de Juliol que se celebra a Jersey. Les Seniors, tot i quedar subcampiones d´Espanya, es van quedar a les portes.

Diem sorpresa majúscula, ja que a la DWC, aquest any mateix, sense anar més lluny, hi participaven més de 65 escoles d’arreu del territori espanyol, moltes elles de llarga trajectòria, i molt reconegudes. Com el Jove Ballet de Catalunya, Madó, Ítaca, Galicia en Danza, Esperanza de Madrid… Es van representar 1013 coreografies diferents, i 1341 participants. A més, són escoles amb centenars d´alumnes, on molts dediquen 3 hores al dia i 4 o 5 dies a la setmana als assajos.

Potser en lloc de sorpresa, primer de tot hauríem de dir gràcies a les ballarines per la seva entrega i energia durant els entrenaments i per donar-ho tot dalt de l’escenari. Per últim podríem parlar de professió, vocació, i dedicació dels professors i equip tècnic de l´Escola, i en concret la seva coreògrafa Iris Teixidó. Ja que el seu caràcter exigent i perseverant, i alhora la seva manera alegre d’ensenyar i fer que el grup sigui en tot moment partícips de les coreografies, fa que les alumnes vagin al assaig amb il·lusió, i evolucionin molt ràpidament. Si no és així, no s´explica que en tan sols 4 anys, 2 grups del FAR AWAY hagin arribat tan amunt.

Gràcies FAR AWAY.

Felicitats a les Campiones!!!

Miquel Casanovas

-NOMS I COGNOMS DE TOTES LES QUE FORMEN CADA GRUP

MINI

Jana Morales Crescenti

 Isona Morales Crescenti

Laura Mañach Canamases

 Nidia Carbonell Luque

 Laia Oller Roura

 Jana Lloveras Palmada

 Élia Garcia Dalmau

Ona Gómez Mallorquí

SENIOR

Júlia Casanovas Lloveras

Cristina Puig Moreno

Mireia Benítez Molla

Jana Font Rissech

Júlia Mont Darley

Claudia Martí Fernandez


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.