ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices El Camí de la Papallona deixa empremta a Llagostera
Dissabte, 02 abril 2016 10:01

El Camí de la Papallona deixa empremta a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(6 Vots)
Moment de la presentació Moment de la presentació Marc Sureda

El relat en primera persona de l’experiència d’autosuperació de la Noe Gaya, no ha deixat indiferent a les prop de 200 persones que han omplert la platea del Teatre del Casino Llagosterenc. La protagonista d’aquesta història és la Noe, una noia de l’Espluga de Francolí, que l’any 2000 va patir un greu accident de cotxe que li va provocar una paràlisi gairebé total. Les seves ganes de viure i de tirar endavant l’han portat a escriure El camí de la Papallona, amb la voluntat d’ajudar a d’altres persones que passen per situacions difícils i sobretot, per fer-nos veure que cal relativitzar els problemes i ser feliços davant la vida.

L’acte, conduit per la llagosterenca Encarnita González, ha comptat amb la participació de la Raquel Castillo (filla de l'Encarnita) que ha explicat la seva experiència personal i com la Noe l’ha ajudat a seguir endavant tot i les adversitats que s’ha trobat per superar un càncer.

L’actriu i presentadora Txe Arana, ha participat també durant la presentació, posant veu a la Noe, acompanyada dels seus pares i un amic de la família.

El Grup Excursionista Bell Bell-Matí, Dones d’Arreu i Llagostera en Flor s’han implicat en la presentació i la divulgació de la història de superació de la Noe i li han fet entrega de diversos regals. Durant l’acte s’han projectat dos audiovisuals dedicats a la Noe i s’ha presentat l’aplicació Up Stone, una app gratuïta per a mòbils disponible per a IOS i Android que permet seguir tota l’actualitat de la Noe i geolocalitzar les més de 6.000 pedres viatgeres pintades per la Noe que excursionistes, corredors i escaladors... han repartit per tot el món. El camí de la Papallona, editat per l’editorial Stendhal, pot comprar-se a la llibreria Sureda i també online des de la web de hstendhalbooks.com


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.