ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Cavall de Mar acull el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya
Dimecres, 13 abril 2016 11:20

Cavall de Mar acull el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya

Publicat per  Cavall de Mar
Valorar aquest article
(3 Vots)
Cavall de Mar acull el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya Fotos: Cavall de Mar

Una vegada més Llagostera i Cavall de Mar van ser els escenari perfectes per desenvolupar el primer concurs de la Lliga Infantil de Trec de Catalunya que ha tingut lloc aquest cap de setmana.

A primera hora es rebien a tots els participants, cavalls i acompanyants amb més d’un centenar de persones. Amb una alta participació de diferents genets de centres de tot Catalunya, començava la P.O.R (Prova d’Orientació) marcada pel bon temps i el traçat exigent preparat per en Ricard Grabulosa i l’equip de Cavall de Mar.

L’equip local, format per Guillem Ferrer, Carlota Mas, Júlia Mont, Jana Vives com a Categoria Infantils. En la categoria alevins Gemma Miquel, Ricard Ferrer, Mariona Padilla, Caitlin Murdock, Eloi Cid i Alba Calabuig. En la categoria benjamins, Carla Aranda, Lia Ortega, Abril Noguera i Tànit Noguera; ja des de primera hora destacaven en les primeres proves amb l’alt nivell dels genets del Club Llagosterenc.

Amb aquesta prova, es va donar per iniciada la lliga que té programades un total de cinc proves per tot el territori català i que ha de durar fins a la tardor. Pel vist a Llagostera, no serà fàcil proclamar-se campió de Catalunya, ja que va ser una prova molt disputada amb molt pocs punts de diferència entre els genets primers classificats i els seus seguidors.

L’èxit de la prova va ser possible gràcies a l’extens equip de jutges i el suport de pares i monitors i tècnics, que van fer costat als seus genets i van potenciar l’esportivitat i el bon ambient en tot moment. Els podis d’aquesta primera prova els van ocupar:

Categoria Benjamí: 1a: Abril Noguera ( CAVALL DE MAR) 2ª: Carla Aranda ( CAVALL DE MAR)3ª: Montserrat Grabulosa (CAVALL DE MAR).

Categoria Aleví: 1ª: Gemma Miquel( CAVALL DE MAR); 2ª: Clàudia Escoté (NATURA A CAVALL); 3r: Ricard Ferrer ( CAVALL DE MAR).

Categoria Infantil: Guillem Ferrer (CAVALL DE MAR)Júlia Mont (CAVALL DE MAR) Nil Busquets (NATURA A CAVALL).

Tots els guanyadors i participants van rebre obsequis dels col·laboradors sense els quals no seria possible realitzar proves d’aquestes característiques. En aquest cas, van ser Diputació de Girona, Ajuntament de Llagostera, Llibreria Sureda, Botiga Hípica Sayols, Horseworld, Miquel Bassas SL, Grup Fauria, Mas Porcell, Restaurant Can Cassoles, Bar Swing, Cafeteria Cal Negre, Supermercat Bonpreu, Farmàcia Soto&Gruart, Bodega Ramiro i Vivers Ragolta.

Des de Cavall de Mar volem agrair especialment el suport del nostre poble i Ajuntament


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.