ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda VIII Festa de la mobilitat a Llagostera
Dimarts, 20 Setembre 2016 15:09

VIII Festa de la mobilitat a Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(1 Vot)

Dins del marc de les activitats de la Setmana europea de la mobilitat sostenible i segura 2016, Llagostera celebra el proper diumenge 25 de setembre la VIII Festa de la mobilitat.                                            

Amb la col·laboració del Grup Excursionista Bell Matí s’ha organitzat una caminada que sortirà a les 8:15h del polivalent fent una ruta per camins de Sant Llorenç.

Amb la col·laboració del Casal Parroquial Llagosterenc s ’ha organitzat una pedalada que sortirà a les 8:30h del polivalent fent una ruta per Cantallops i Pocafarina.

Les rutes són aproximadament de 1,5 hores, aptes per a totes les edats. A la caminada hi poden anar cotxets, sempre que les rodes estiguin preparades per anar per camins. Pel que fa a la pedalada, l’edat dels nens dependrà del costum que tinguin a pedalar. Cal anar ben equipat, amb una bici en condicions i portar casc.

En finalitzar, hi haurà un esmorzar gratuït per tots els participants davant del polivalent.  Podeu inscriure-us trucant al 972 83 17 07 o enviant un correu electrònic a: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.  

De 10h a 13h hi haurà activitats gratuïtes davant del polivalent, obertes a tothom.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.