ELPOLLTV

Diu05052024

Back Estàs aquí:Inici Notices Excel·lents resultats de l’escola Puig de les Cadiretes al concurs Cangur 2017
Dilluns, 15 Maig 2017 17:17

Excel·lents resultats de l’escola Puig de les Cadiretes al concurs Cangur 2017

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(5 Vots)
L’escola Puig de les Cadiretes de Llagostera ha obtingut, un any més, uns excel·lents resultats al concurs Cangur 2017. L’Adrià Rovira Rissech de 5è nivell i la Jhan Carla Tapia Zenteno de 6è nivell estan dins de 1% de les millors puntuacions i la Ruth Remus González de 5è nivell està dins el 5% dels millors resultats.

El concurs Cangur 2017 està organitzat per la Societat Catalana de Matemàtiques (SCM), entitat nacional integrada en l'associació internacional Le Kangourou sans frontières (KSF), que reuneix personalitats del món matemàtic de nombrosos països i en el marc de la qual es convoca anualment el concurs Cangur.

Aquest concurs pretén difondre la cultura matemàtica i un dels mitjans utilitzats és l'organització d'aquest joc – concurs, desenvolupat el mateix dia pels alumnes de totes les nacions participants.

L'objectiu d'aquesta iniciativa científica és estimular i motivar tants alumnes com sigui possible i contribuir a la generació d’interès per a les matemàtiques entre la mainada i els joves, sense cap objectiu de selecció nacional ni de comparació entre països.

“Només ens resta felicitar a tots els participants i recordar-vos que l’objectiu no era guanyar i aconseguir un premi, sinó apropar-nos una mica més al divertit i màgic món de les matemàtiques i aconseguir ser una mica més millors matemàtics”, tal i com han apuntat des de la direcció de l’Escola Puig de les Cadiretes.


Participants a la conversa

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.