ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Portes obertes al Club Bàsquet Llagostera
Dijous, 18 Maig 2017 12:26

Portes obertes al Club Bàsquet Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)

El Club Bàsquet Llagostera oganitza a partir del dia 30 de maig unes jornades de portes obertes, una activitat totalment gratuïta en la qual tots els nens i nenes que estiguin interessats podran participar en els entrenaments dels diferents equips del club. Des d’escoleta (2010, 2011 i 2012) fins a categoria Cadet (2002 i 2003), el club ofereix diferents sessions que permetran a la mainada conèixer de primera mà el bàsquet sota la tutela dels nostres tècnics i gaudir-lo amb els jugadors i jugadores que aquesta temporada han après els coneixements del bàsquet amb el Club Bàsquet Llagostera.

Les jornades de portes obertes s’iniciaran el proper dimarts 30 de maig fins al dijous 15 de juny, excepte el divendres 2 i el dimarts 6 de juny, festiu a causa de la Festa Major de Llagostera. Els entrenaments tindran lloc o bé en el Pavelló Municipal o en local polivalent. En el cas que el nombre d’inscripcions pugui alterar el correcte funcionament de l’activitat, el club es reserva el dret a modificar alguns dels horaris.

Per a poder-hi participar, cal fer arribar el full d’inscripció que el club posa a disposició a les seves xarxes socials a la consergeria del pavelló o bé a l’adreça electrònica Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. abans del dissabte 27 de maig.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.