ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Esports Dos genets llagosterencs al Campionat d’Espanya de Trec
Divendres, 23 Juny 2017 10:01

Dos genets llagosterencs al Campionat d’Espanya de Trec

Publicat per 
Valorar aquest article
(2 Vots)
Dos genets llagosterencs al Campionat d’Espanya de Trec Cavall de Mar

Els genets de Llagostera Guillem Ferrer i Gemma Miquel representaran a Catalunya al proper Campionat d’Espanya de Trec que se celebrarà a Cantàbria del 29 de juny al 2 de juliol. Els dos esportistes del Club Esportiu Cavall de Mar han estat seleccionats per formar part de la selecció catalana de la categoria de Menors.

L’edició del 2017 del Campionat de Espanya de Trec se celebra a Villacarriedo, a Cantàbria, i la selecció catalana, formada per un total de tres genets, competirà amb els equips de les altres comunitats autònomes. Els dos genets llagosterencs ja van participar a l’edició del 2016, fent un molt bon paper.

La Gemma Miquel, l’any passat era la més jove de la categoria, de 12 a 16 anys, i tot i així va aconseguir la medalla de bronze;  per ser conscients del que això suposa, cal destacar que aquest premi la va portar a guanyar la ferradura d’Or d’Aceegi, un prestigiós guardó que voten més de 200 genets i entrenadors de totes les disciplines presents al sopar de gala anual d’aquesta associació gironina.

Per la seva banda, Guillem Ferrer va ser el primer classificat a la prova d’Aires.

A banda dels èxits als campionats estatals, tots dos genets han aconseguit estar cada any als podis finals de la Lliga Catalana de Trec de les seves categories. La Gemma i en Guillem seran una més que digne representació de l’equip de Trec de Cavall de Mar, que porta competint en Trec més de deu anys i que ja ha aconseguit ser un club de referència en aquesta disciplina a nivell català i espanyol. Aquest any, l’equip que presenta a les diferents proves de la Lliga Catalana supera la trentena de membres, i han assolit podis i primers llocs a totes les proves.

Com ja és costum en aquest tipus d’esdeveniments, el club llagosterenc desplaçarà fins a Cantàbria un bon nombre de seguidors, encapçalats per tècnics i pares.

La categoria de Menors és el segon any que es convoca al Campionat d’Espanya de Trec, on es troben els millors binomis de tot l’estat. En aquest sentit, l’equip de Cantàbria serà el rival a batre, però la configuració de l’equip català fa que els primers llocs siguin l’objectiu a assolir.


 

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.