ELPOLLTV

Div29032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Estada d’alta muntanya a Lleida amb el G.E. Bell Matí
Dilluns, 01 Agost 2022 09:50

Estada d’alta muntanya a Lleida amb el G.E. Bell Matí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Del 6 al 13 d’agost el Grup Excursionista Bell Matí ha organitzat una estada a alta muntanya a Tavascan, a la Vall de Cardós, a la província de Lleida. Durant l’estada s’ascendiran diversos pics com el de Certascan, Campirme, Mont-Roig i Sotllo. Es tracta d’una zona amb sortides de durada i desnivells accentuats. Aquesta programació es pot veure alterada en funció de les condicions meteorològiques o altres factors que ho facin necessari o recomanable.

Cal preinscripció obligatòria al correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

La reunió explicativa serà el dimarts 2 d’agost a les 21h al Pavelló Municipal de Llagostera. S’explicarà el material personal imprescindible i el funcionament general de l’activitat. El preu és de 250€ tot el campament i 175€ pels menors de 13 anys. Es pagarà al moment de la sortida. El preu inclou el viatge, l’estada al càmping en tendes de campanya, tots els àpats i material comunitari.

Per més informació, podeu adreçar-vos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.