ELPOLLTV

Dim19032024

Back Estàs aquí:Inici Agenda "Toscana", nova sessió del Cicle Gaudí
Dimecres, 26 Octubre 2022 13:34

"Toscana", nova sessió del Cicle Gaudí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

Aquest diuemnge 30 d'octubre a les 18h al Teatre Casino Llagosterenc, nova sessió del Cicle Gaudí amb la pel·lícula "Toscana" del director Pau Durà.

Aquí la sinopsi: Travessant en vespa la ciutat, i portant un pot amb esperma, en Santi va cap a una clínica de reproducció assistida per fer una in vitro amb la seva dona. Té un accident i buscant ajuda entra a un restaurant que hi ha a prop: el Toscana. Allà, en Ramon, el propietari, discuteix al telèfon per uns diners -suposadament en negre- destinats a la reforma del local. També entra un individu de nom Tomàs reclamant la liquidació que se li deu. En Ramon s'hi nega tot al·legant que el negoci va malament. Llavors en Tomàs treu una escopeta de caça: desesperat, ha consumit l'atur, ha de pagar la teràpia i ha deixat d'enviar-li diners a la Heidi, la seva exparella sueca que viu a Florència amb el seu fill Valter.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.