ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Més de 10 activitats per celebrar Sant Jordi a Llagostera
Dimarts, 18 abril 2023 10:38

Més de 10 activitats per celebrar Sant Jordi a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La diada de Sant Jordi arriba a Llagostera amb més de 10 activitats centrades en els llibres i la cultura.

Des del divendres 21 fins al diumenge 23 d’abril tindran lloc: espectacles, recitals, presentacions de llibres, signatura de llibres, concerts, tallers, etc.

Destaca el recital de poesia “Les bajoques pebrines” sobre poesia eròtica i pornogràfica catalana del s.XVII que es farà el dissabte 22 d’abril a la Casa de les Vídues. I també, el mateix dissabte, es celebrarà la presentació del llibre “Destí: Llagostera. La migració dels anys 50 als 70” de Mireia Malagón a la Sala de plens de l’Ajuntament.

I el diumenge 23 d’abril a la pl/Catalunya es podran visitar durant tot el dia parades de llibres i roses dels centres educatius i entitats com també el racó de la Biblioteca Julià Cutiller. A més, es podrà recollir una obra d’art gratuïta feta pels alumnes de l’Escola d’Art Pere Mayol.

A partir de les 11h, començaran les activitats: contacontes a càrrec de Marian Gil, signatura de llibres de Mireia Malagón, presentació de la taula de convivència, lliurament dels premis del XXVIII Concurs literari de Sant Jordi i del XXII Concurs de punts de llibre, concert d’Anna Pérez i Cristian Salguero, presentació del conte “Soc així” de paula Turon Loren i el taller artístic a càrrec de l’Escola d’Art Pere Mayol.

Podeu consultar tota la programació i els horaris en aquest enllaç.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.