Imprimir aquesta pàgina
Dilluns, 08 Maig 2023 21:56

Narcís Llinàs: “Hi ha moltes ganes de canvi”

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(8 Vots)
Narcís Llinàs: “Hi ha moltes ganes de canvi” Foto cedida per Junts Llagostera
Junts per Llagostera continua amb les trobades sectorials de presentació del programa electoral.

Després d’una primera trobada amb joves del municipi, durant els darrers caps de setmana s’han organitzat trobades amb gent gran i amb veïns i veïnes de les urbanitzacions La Canyera, La Mata i Mont-rei, Selva Brava i Font Bona. L’objectiu d’aquestes reunions és poder explicar de manera directa les propostes concretes que els afecten més. Pel que fa a gent gran, es va parlar dels 3 eixos sobre els quals es treballarà: ment desperta, cos actiu i no estar sol. La programació d’activitats i cursos adaptats a tots els nivells, o la revitalització de la llar dels jubilats van ser algunes de les propostes que van despertar més interès.

Per altra banda, a les diferents trobades amb residents de les urbanitzacions, es va destacar la creació de la regidoria d’urbanitzacions, que s’ocuparà de les problemàtiques concretes que els afecten, o el desenvolupament d’un pla específic de neteja i manteniment per a cada una d’elles.

Segons Llinàs “han estat unes trobades molt profitoses. Mai s’havien fet aquest tipus d’actes i n’estem molt satisfets. La resposta de la gent és molt engrescadora, hem vist que hi ha moltes ganes de canvi, de lideratge polític i que les promeses es converteixin en realitats”. Aquest seguit de reunions sectorials seguiran el proper divendres amb una trobada amb veïns i veïnes de Llagostera Residencial i finalitzaran el 19 de maig amb el tradicional acte de presentació del programa electoral al teatre del Casino Llagosterenc.

A més, els dijous 11, 18 i 25 de maig trobareu els membres de la candidatura a la carpa del mercat per atendre qualsevol dubte, suggeriment o comentari que se’ls vulgui fer arribar.


Galeria d'imatges

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.
Gestor de comentaris | ElPollTv 2013