ELPOLLTV

Div26042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Llagostera es preparar per la Festa Major amb una cinquantena d’activitats
Dimarts, 16 Maig 2023 10:34

Llagostera es preparar per la Festa Major amb una cinquantena d’activitats

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

La Festa Major de Llagostera tindrà lloc del 26 al 30 de maig. Com cada any, s’ha apostat per una proposta variada i per a tots els públics amb actuacions musicals, activitats esportives i creatives i concursos de tota mena.

El dia 26 de maig el repic de campanes donarà pas al pregó que enguany serà a càrrec del Grup Lila de l’Espai Jove Ca La Viudi. També presentarem l’hereu i la pubilla 2023, podeu votar en aquest enllaç fins al 21 de maig. A partir de les 19h, república varanera i correvarans. I per tancar el primer dia, concert de Clima, Les que Faltaband i Campikipugui a l’edifici Polivalent. Us recordem que l’entrada és gratuïta.

Encetarem el dissabte amb el toreig del joc virus a plaça Catalunya. I es podran visitar l’exposició dels treballs de l’escola municipal d’art Pere Mayol, la dels cartells de Festa Major i l’exposició de Punta de Coixí.

A la tarda, començarem amb el 53è Concurs Infantil de Dibuix Ràpid. I després de l’èxit de l’any passat celebrarem la campanya Lacus de Festa Major. Podeu portar el vostre Lacus, la moneda dels infants de Llagostera, per comprar un munt de coses a la plaça Catalunya. Aquí podeu trobar tots els establiments adherits a la campanya.

Seguirem amb la cercavila de gegants que acabarà amb la baixada de pilotes de ping-pong al carrer Consellers. I ja de fosc, correfoc amb els Diables de l’Onyar. I a la nit, concert de l’Orquestra Maribel, la Masovera Barbuda i Dj Sendu.

Diumenge podrem gaudir de les sardanes a càrrec de la Principal de Cassà a la plaça Catalunya i del concert familiar amb el grup Xiula. Tancarem el dia amb el concert d’Akoblats. Entremig, 6è Llagosterpint, la competició de velocitat cronometrada.

L’endemà començarà el dia amb la clàssica pujada al campanar. I al migdia l’orquestra Maravella farà una mitja audició de sardanes. A més, durant tot el matí, hi ha una jornada de portes obertes de Can Caciques.

Durant la tarda, petits i grans s’ho passaran d’allò més bé amb l’Extrem Adrenaline Run, un circuit d’obstacles per sobre d’inflables, el bubble football i l’infable Baby Cosmic. A les 18h podrem gaudir d’una visita guiada per la mostra floral i patis. I acabarem amb el ball de gala de nou amb l’Orquestra Meravella a l’edifici Polivalent.

I l’últim dia de Festa Major el començarem amb taller per a grans i petit a la plaça del Castell. I a la tarda, Berenar-Ball de Festa Major amb Pinxo a la Llar de jubilats i pensionistes, i xocolatada al parc de la Torre. Hi haurà jocs de fusta gegants, activitats de pinta cares i un taller artístic de l’Escola Municipal d’Art Pere Mayol.

Finalment, tancarem la Festa Major amb l’obra “Festa Grossa” Amb Fel Faixedas i Carles Xuriguera, al Teatre Casino Llagosterenc. Podem comprar les entrades en aquest enllaç.

Podeu trobar tota la informació, horaris i espais al programa de la Festa Major 2023.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.