ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Estada d’alta muntanya a la Vall de Pineta a Osca amb el G.E. Bell Matí
Dilluns, 10 Juliol 2023 15:36

Estada d’alta muntanya a la Vall de Pineta a Osca amb el G.E. Bell Matí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

El G.E. Bell-Matí organitza una estada d'alta muntanya per aquest estiu a la Vall de Pineta a Osca.

Del 5 al 12 d'agost es pujarà a la Punta de las Olas, es pernoctarà als Ibons de la Múnia i també es pujarà al Robiñeira, al Pico de Pineta i al Comodoto.

El preu inclou l'estança al càmping en tendres de campanya, tots els àpats i el material comunitari. El preu general pels socis és de 275€ i els no socis 280€. Pels menors de 13 anys socis seran 190€ i els no socis 195€. Hi ha l'opció de fer cada dia o unir-se només per una nit. Pels socis 35€ i els no socis 40€ la nit. Pels menors de 13 anys socis 25€ i pels no socis 30€.

Caldrà estar federat amb la modalitat C. En cas de no estar-ho, caldrà fer-se una assegurança per aquests dies amb un preu de 20€.

Les inscripcions es poden fer a través de correu Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. .">Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. . I el dimarts dia 1 d'agost a les 21h al Pavelló de Llagostera es durà a terme la reunió informativa.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.