ELPOLLTV

Dij02052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Mesclum 3, el concert dels professors de l’Escola de Música de Llagostera
Dimarts, 24 Octubre 2023 11:19

Mesclum 3, el concert dels professors de l’Escola de Música de Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

L'Escola de Música de Llagostera presenta el concert "Mesclum 3", que se celebrarà el pròxim diumenge 29 d'octubre a les 18h al Teatre Casino Llagosterenc. El concert serà interpretat pels professors de l'Escola de Música de Llagostera, músics amb una àmplia experiència en el món de la interpretació. Durant aquesta vetllada musical, els professors guiaran l'audiència a través d'un repertori que abasta des de peces clàssiques i romàntiques fins a composicions contemporànies. La diversitat d'instruments i conjunts a l'escenari promet una experiència musical enriquidora.

A més, els estudiants de l'Escola de Música tindran l'oportunitat de veure i escoltar els seus professors de violí, violoncel, guitarra, piano, cant, guitarra elèctrica, saxòfon, clarinet i flauta travessera, exercint rols diferents dels habituals en el seu entorn acadèmic.

El preu de l'entrada general és de 10€. L'entrada per als menors de 18 anys i majors de 65 anys és de 6€. Els alumnes de l'Escola de Música i Dansa tenen l'entrada gratuïta.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.