ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Esports L’Atletisme Llagostera excel·leix al 40è Cros de Sant Hilari Sacalm amb quatre podis, un primer i tres segons llocs
Dimecres, 22 Novembre 2023 08:03

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(3 Vots)
Una setmana desprès de guanyar al Cros ciutat de Girona les germanes Aina i Nora Portés Casadevall, atletes de l’Escola d’Atletisme de Llagostera, tornen a ocupar el primer i segon lloc del podi en la categoria S14 femení del 40è Cros de Sant Hilari Sacalm. La prova és puntuable per el Gran premi Consell Comarcal de la Selva i Trofeu Diputació de Girona.

Rubén Martínez Real també es va proclamar sots campió en la categoria S14 masculí i Sira Hospital Ventura, en la categoria S8 femení, també va pujar al segon esgraó del podi. Hugo Varea Ferrerons, en la categoria S10 masculí, va quedar en quart lloc. En representació de l’Escola d’Atletisme de Llagostera, també i van ser presents Biel Juanola de la Mano, Oscar Martínez Real, Elna Bonshoms Macarro, Cova Añon Quiñones, Tat Rabasedas Teixidor, Àlex Martínez Real i Jaume Barba Azcoitia.