ELPOLLTV

Diu28042024

Back Estàs aquí:Inici Notices 65 persones donen suport públic a la CUP-Alternativa per Llagostera
Dilluns, 08 Maig 2023 22:30

65 persones donen suport públic a la CUP-Alternativa per Llagostera

Publicat per  Redacció
Valorar aquest article
(16 Vots)
65 persones donen suport públic a la CUP-Alternativa per Llagostera Foto: Xevi Casas
La candidatura va presentar el “Compromís per Llagostera” amb un acte que va aplegar un centenar de persones a la plaça Catalunya.

Aquest diumenge va tenir lloc un acte, conduït per la periodista local Cristina Gironès, que va servir per presentar el Compromís per Llagostera, un decàleg programàtic amb què la CUP-Alternativa es compromet per al nou mandat. Entre les persones que han donat suport públic al document, 65 fins el moment de la presentació i totes vinculades al poble, hi ha Joan Ventura (periodista i activista sociocultural), Samira El Jaghnouni (filòloga i mediadora), Lluís Postigo (advocat i exalcalde), Elena Roget (física, professora i investigadora), Àngel Oliveras (químic, activista i dinamitzador de l’excursionisme local), Eva Grabuleda (artista i educadora) i Janot Carbonell (actor, professor i director de teatre). El decàleg i les adhesions, que continuen obertes a noves incorporacions, es poden consultar al web de la formació.

Algunes de les propostes que destaca el Compromís per Llagostera, que en gran mesura busquen consolidar i donar continuïtat a polítiques ja endegades des del govern (la CUP-ALL ha governat aquest darrer mandat en coalició amb ERC), són les de garantir una nova residència per a gent gran 100% pública, el desenvolupament del projecte de Comunitat Local d’Energia (cobrint amb plaques fotovoltaiques el pavelló i l’escola Lacustària), continuar les polítiques actives d’habitatge i desenvolupar un projecte de lloguer per a gent jove, elaborar i aplicar un Pacte Local per la Llengua, continuar amb l’aposta per la remunicipalització de serveis o garantir un govern compromès amb l’alliberament nacional i social.

L’acte, en format de vermut-presentació, va comptar amb les intervencions de Jordi Casas (alcaldable de la formació), Enric Ramionet (cap de llista en les anteriors eleccions), tres candidats de Guanyem Girona (Sergi Cot, Queralt Vila i Xavier Corominas) i la lectura del document per part de cinc dels firmants. També, amb les actuacions musicals a càrrec dels músics locals Agnès Algueró, Artur Comas i Olga Zoet, Andreu Domènech i els Grallers de la Verneda.

Des de la CUP-Alternativa valoren molt positivament l’acte i les adhesions al Compromís per Llagostera que, segons ells, demostren que surten amb la força i la convicció necessàries per ser l’opció guanyadora el proper 28-M.


  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.