ELPOLLTV

Div03052024

Back Estàs aquí:Inici Agenda "Las buenas compañias", la nova proposta del Cicle Gaudí
Dimecres, 18 Octubre 2023 08:47

"Las buenas compañias", la nova proposta del Cicle Gaudí

Publicat per 
Valorar aquest article
(0 Vots)

La pel·lícula "Las buenas compañías" és la nova proposta del Cicle Gaudí. Aquest diumenge 22 d'octubre es projectarà al Teatre Casino Llagsoterenc a les 18h. El film s'ubica a l’estiu del 1977. La Bea de setze anys decideix unir-se al grup de dones de Rentería que lluita per visibilitzar la causa feminista i aconseguir l’aprovació del dret a l’avortament. A mesura que passen els mesos teixirà una amistat molt especial amb la Miren, una noia una mica més gran que ella, i de bona família. El compromís polític i la relació amb la Miren convertiran aquell estiu en una etapa que marcarà un abans i un després a la vida de la Bea.

Les entrades podran adquirir-se a taquilla el mateix dia de la funció una hora abans de l'inici. L'aforament és limitat. El preu de l'entrada general és de 4,50€. Amb el Carnet jove o formes part de la Federació d'Ateneus de Catalunya són 3€. I amb el Club Vanguardia gaudeixes d'un 2x1. Recordar que durant els actes és obligatori l'ús de la mascareta i que cal complir totes les mesures de seguretat marcades per l'organització.

El Cicle Gaudí s'encarrega d'establir una xarxa estable de sales arreu de Catalunya que porta 20 pel·lícules catalanes l'any, una cada mes, a un centenar de poblacions de tot el territori.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.