ELPOLLTV

Dis27042024

Back Estàs aquí:Inici Agenda Actes de commemoració del 25N: Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a Llagostera
Dilluns, 20 Novembre 2023 16:01

Actes de commemoració del 25N: Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones a Llagostera

Publicat per 
Valorar aquest article
(1 Vot)

L’Ajuntament de Llagostera commemorarà el proper dissabte 25 de novembre, el Dia internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. Amb el lema “Som com som”, enguany es vol fer èmfasi en la violència estètica. Els actes s’iniciaran a les 12 del migdia a la plaça Catalunya amb el manifest institucional a càrrec de representants dels grups polítics amb representació municipal. Seguidament tindrà lloc l’espectacle “Perfecta per a qui" a càrrec de Dona cançó, una productora de projectes culturals, que pretén transformar la societat a través de l'art, visibilitzant el talent de les dones i del col·lectiu LGTBIQ+ de Catalunya.

En el marc del 25N, l’Ajuntament de Llagostera i la Policia Local han organitzat també una jornada tècnica sobre violència masclista prevista pel dia 24 de novembre amb la participació dels Mossos d'Esquadra i el SIAD. Per a més informació podeu consultar el programa aquí.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.