ELPOLLTV

Dil29042024

Back Estàs aquí:Inici Notices Nova edició de la campanya “Aquest Nadal comprar a Llagostera, té premi!”
Dilluns, 04 Desembre 2023 14:24

Nova edició de la campanya “Aquest Nadal comprar a Llagostera, té premi!”

Publicat per 
Valorar aquest article
(3 Vots)

Un any més, torna la campanya “Aquest Nadal comprar a Llagostera, té premi!”. Aquesta campanya, gestionada a través de la Unió de Botiguers de Llagostera i en col·laboració amb Llagostera Activa, té com a objectiu animar a la població a fer les seves compres de Nadal als establiments del municipi.

Com en les edicions anteriors, es repartiran vals-targeta per un valor de 20€ a les primeres 500 persones que justifiquin 150 euros de compra en negocis de Llagostera (queden exclosos grans superfícies i benzineres) fetes entre el 15 de desembre del 2023 i el 5 de gener del 2024.

El regidor de Promoció Econòmica, Àlex Maqueda, ha assegurat que amb aquesta nova edició de la campanya “Aquest Nadal comprar a Llagostera, té premi!” esperem injectar als negocis llagosterencs prop de 100.000 euros entre el desembre del 2023 i el febrer del 2024.

Un cop acabin les festes, del 10 al 17 de gener del 2024, es podrà anar a demanar presencialment els vals-targeta a l’edifici de l’Estació. Caldrà justificar la despesa ensenyant els tiquets de compra, la majoria d’edat i l’empadronament a Llagostera. Es podran gastar els vals-targeta (una de 10€ i dos de 5€) des del moment que es recullin fins al 29 de febrer.

Podeu trobar més preguntes freqüents en aquest enllaç i aquí l'autorització per a la recollida de les targetes promocionals de la campanya.

  • No s'han trobat comentaris

Deixa els teus comentaris

0
termes i condicions.